USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відео було постановкою: український блогер після скандалу через iPhone поскаржився, що його «кинули»

23 Червня 2021 11:00
Відомий український блогер Олександр Волошин, який потрапив у гучний скандал через відібраний у дівчинки подарований ним iPhone, каже, що відео спочатку було постановкою.

Про це повідомляє УНІАН.

Як він написав у своєму Telegram-каналі (зараз приєднатися до нього не можна), жінка з дитиною на відео – нібито актори, а його «підставив» власний друг.

За словами хлопця, він не очікував, що жінка з дитиною «почнуть чинити опір». Він стверджує, що таку ідею відео з подарованим смартфоном йому «підкинув» друг. Волошин запевняє, що «актори» були в курсі, що це постановка і що iPhone доведеться повернути.

«Мама і донька – це актори, можете самі уважно подивитися відео і побачити на реакцію дівчинки, не було насправді ніякого розладу або образи, сліз», – написав блогер. Він додав, що «акторів» йому знайшов друг і наполягав саме на цих кандидатах.

Також Волошин тепер стверджує, що дитині він «подарував» свій iPhone, з усіма даними про бізнес і контентом. Хоча раніше на опублікованому відео він говорив, що смартфон – «лише реквізит».

Блогер вважає, що його підставив друг і нібито «перекупив акторів».
Нагадаємо, раніше в мережі виклали відео, на якому Волошин дарує маленькій дівчинці iPhone 11, а потім силою відбирає його, коли камера вимкнулася.

Повідомлялося, що блогер нібито подарував новий смартфон за 20 тисяч гривень одному зі своїх дописників, який упізнав його першим.

Після скандалу акаунти блогера були заблоковані, а сам він перестав виходити на зв’язок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 23 Червня 2021 12:29
Та всі вони ті блогери дурять людей. Наша луцька красавіца, що пише про свої мільйонні заробітки теж розігрувала машини . Цікаво, чи обізветься хоч якийсь власник тих розіграних машин?
Красавіца до Анонім Показати IP 24 Червня 2021 10:46
Готуйте свою дуп*
Вірю лише Шарію Показати IP 23 Червня 2021 13:13
Роздає допомогу на Донбасі бабусям.
Анонім Показати IP 23 Червня 2021 13:31
Бреше як мій собака
Game Показати IP 24 Червня 2021 12:34
Запитайте в дитини. Діти не брешуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus