USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відоме ім’я волинського службовця, якого затримали на хабарі в 200 тис.

12 Лютого 2021 15:12
Затриманий на Волині службовець, якого спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень, – діловий партнер колишнього керівника ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 12 лютого 2021 року працівники УСБУ в області викрили радника директора державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Волинської ОДА на одержанні від суб’єкта підприємницької діяльності 200 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Згідно з інформацією джерела, за отримання неправомірної вигоди затримали Євгенія Киричука.

Паралельно з посадою на держпідприємстві він є керівником та співвласником ТзОВ «Еконстракшн». Бенефіціаром цього підприємства є Масич Даниїл Сергійович.
Даниїл Масич був керівником ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Щоправда офіційно керував він держпідприємством лише 3 дні – з 24 по 27 листопада 2020 року, після звільнення Ігоря Свиридова.
За інформацією джерела, Даниїл Масич та Євгеній Киричук не тільки ділові партнери, а й куми.

До слова, у жовтні минулого року на хабарі затримали двох заступників директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг». До схеми відкатів був причетний також тодішній керівник Ігор Свиридов, який поновлюється на посаді через суд, бо стверджує, що не писав заяви на звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus