USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Вікторов «здався», – ЗМІ

12 Жовтня 2011 09:14
Директор Луцького спецкомбінату комбінату комунально-побутового обслуговування населення, депутат Волиньради від ВО «Свобода» Олександр Вікторов, якого підозрюють в отриманні хабара у розмірі 1,3 тисячі доларів, знайшовся.
Про це повідомляє Перець по-ковельськи.
Пообіді 11 жовтня він з'явився з адвокатом в обласну прокуратуру і заявив про намір давати свідчення, однак звідти його відвезли до міськрайонного суду.
Луцький міськрайонний суд вирішив запобіжним заходом для Вікторова обрати затримання на 10 діб.
Нагадаємо, Вікторова затримали 28 вересня за фактом отримання хабара. Згодом прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
А 5 жовтня прокурор Волинської області Андрій Гіль повідомив, що Вікторов перебуває у розшуку.
10 жовтня Олександра Вікторова у розшук оголосила й міліція.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Є Показати IP 12 Жовтня 2011 09:18
ЗНАЙШОВСЯ!!! "Потерялася я!!!"
Андрій Лучик до Є Показати IP 12 Жовтня 2011 11:57
прыгала на батуте - и потерялася
OrestN Показати IP 12 Жовтня 2011 17:40
Те, що пан Вікторов добровільно явився до міліції -це плюс. Тепер питання за стороною захистом і суд визначить склад злочину. І народ взнає чи була спроба дачі хабара, чи це спланована акція дескридитації.
33квартал Показати IP 12 Жовтня 2011 20:45
вор и взяточник должен сидеть в тюрьме,и он будет сидеть,а про его невиновность,бабкам на базаре можишь рассказывать.
Хатуль Мадан Показати IP 12 Жовтня 2011 22:55
Наскільки я в курсі, це грамотна підстава з боку "правоохоронців". Щось у нас "злочинцями і хабарниками" останнім часом виявляються лише представники опозиції. Нехай би міліція Єрємєєва розкручувала - от де поле для творчості слідчих!
спостерігач Показати IP 13 Жовтня 2011 07:24
Коли влітку під час сесії обласної ради Вікторова витягнули блокувати трибуну і заплиле жиром, небрите червоне обличчя в президії незадоволено поморщилось, стало зрозумілим, що репресій зі сторони царя йому не минути і за деякий час він згорить, як сірник. Так воно сталось - справа лише була в часі, і навіть для не вельми розумних зрозуміло, чия це робота. Навіть не захищаючи Вікторова (він брав вдень і вночі), можна констатувати, що усе робиться грубо, примітивно, зухвало. Недалекий той час, коли хлопці в строгих костюмах і з парабелумом в оперативній кобурі під рукою прийдуть о 3-тій ночі і скажуть: "Вам треба поїхати з нами". І буде тоді, як сказав недавно ВІН, "ТЮРМА І ВОШІ", "ПУСТИМО ПО СВІТУ" (з торбою), грубе втручання в самоврядування міста з приводу розрахунків по зарплаті і "суворі листи" тим, що не так думають. Що й треба було чекати.
:) Показати IP 13 Жовтня 2011 09:51
Треба було не брати
Дядько з села Показати IP 13 Жовтня 2011 18:22
Помню, когдато, прокурор області, як затримали головного лікаря роддома сказав "Це не була взятка, це була подяка!" Проводячи паралелі: там був пологовий будинок, а тут кладовище... можливо так і є..., що це була подяка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus