USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Влада хоче «халявний» Інтернет

27 Грудня 2011 15:59
Депутати Волинської обласної ради включили у програму інформатизації області на 2012-2014 роки облаштування трьох зал облради.

Про це йшлося під час засідання сесії 27 грудня.
«Я сподіваюсь, що до кінця нашої каденції не буде отаких стосів паперу», ‒ зазначив депутат Ігор Гузь, показуючи на перелік питань, для роздруківки якого йде чимало паперу.

«Я проконсультувався із фахівцями, для встановлення Wi-Fi-роутера необхідно 3-4 тисячі гривень», ‒ розповів він і додав.

«В Європі ‒ це ознака хорошого тону», ‒ додав депутат.

Так, заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу ОДА Роман Матвійчук відповів, що у червні обласна адміністрація розробила проект, який передбачав Wi-Fi у малій, овальній та сесійній залах облради.

«Стосовно сесійної зали, спеціалісти кажуть, що для встановлення роутера треба відмежувати інтернет-мережу від обладнання, яке містить захищену інформацію», ‒ роз’яснив Матвійчук.

Натомість голова облради Володимир Войтович зазначив: «Якщо буде загроза втручання в систему голосування, я цю ідею не підтримаю».

Так, голова ОДА Борис Клімчук пообіцяв, що у січні 2012 року облаштують зону безкоштовного Wi-Fi у малій та овальній залах адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
no Guzzzz Показати IP 27 Грудня 2011 16:08
А Гузь хоч відрізняє електронний документообіг від Wi-Fi?! :))) ТБ "відрубали" від сесійної зали, так тепер треба щоб інтернеччикі його спітчі оперативно в паутину викладали! :)))
Лучанин Показати IP 27 Грудня 2011 19:04
Ну що значить зона безкоштовного Wi-Fi? За це всерівно хтось платить. Я навіть скажу більше - це гроші держбюджету - наші з вами податки! Отака безвідповідальність цих керівників - рахують тільки свої тисячі, а наші копійки для них - безкоштовно.
spectator Показати IP 27 Грудня 2011 20:54
відки 3-4 тисячі? Роутер коштує десь 400 гривень!
Student Показати IP 28 Грудня 2011 08:32
для встановлення Wi-Fi-роутера необхідно 3-4 тисячі гривень» З такими розцінками в них коробка сірників має бути не менше 10 грн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus