USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинь втратила на війні розвідника-морпіха Юрія Халецького

20 Жовтня 2023 12:09
Скорботна звістка знову прийшла у Ковельську громаду із фронту. 16 жовтня на Херсонщині, виконуючи бойове завдання, загинув Юрій Михайлович Халецький.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Юрій народився 29 грудня 1984 року. Родом із села Дроздні. Більше десяти років жив і працював у Ковелі, а два роки до мобілізації – у Львові.

На військову службу був призваний у червні цього року. Був розвідником у військовій частині морської піхоти.

«Усі, хто знав Юрія, відгукуються про нього як про дуже щиру, справжню і достойну людину з неймовірним почуттям гумору, музичним талантом і вмінням робити якнайкраще усе, за що брався.

Висловлюю щирі співчуття рідним Юрія. Вічна пам’ять, вдячність і слава полеглому Героєві!

Кортеж із тілом загиблого воїна очікують зустріти у суботу в рідному селі Дроздні. Відспівування у храмі та громадська панахида у Ковелі відбудуться у неділю, 22 жовтня.

Про деталі повідомимо згодом», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus