USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Не хотів, щоб війна дійшла до його рідних: Ковель попрощався з Героєм Юрієм Халецьким

24 Жовтня 2023 16:55
Сьогодні Ковельська громада знову у жалобі. Ковельчани віддали останню шану захисникові, Героєві, надзвичайно хорошій людині Юрію Халецькому.

Про це інформують у міській раді.

Військовий народився у селі Дроздні, згодом тривалий час проживав у Ковелі, а до мобілізації – 2 роки у Львові. З Ковеля його друзі, кохана дружина, з цим містом пов’язані його світлі спогади життя.

Юрій був розвідником морської піхоти. Чоловік мав золоті руки: міг полагодити все, за що брався. Цінував те справжнє, що мав у житті, – дружбу, кохання, любов до музики.
Він це захищав, бо не хотів, щоб війна дійшла до його рідних – батьків, дружини, дітей, сестер, брата, який з перших днів воює на фронті.

Сьогодні площа Героїв Майдану переповнена людьми, квітами з чорними стрічками і... гірким смутком. Сьогодні поряд з Юрієм Халецьким були його найближчі люди – рідні, друзі, побратими. І поряд його улюблений інструмент – гітара.
Як зауважив міський голова Ігор Чайка: «У мирному житті ми могли б зустрітись тут з іншого приводу – послухати концерт Юрія, адже він був не лише мужнім воїном, патріотом, захисником, справжнім чоловіком, а й талановитою людиною. Він був музикантом, грав на багатьох інструментах, писав і співав власні пісні. Гордимося тим, що поруч з нами жили такі люди, як Юрій Халецький».
Війна продовжує руйнувати людське щастя, відбирає миті радості, світла, тепла. Жодними словами не можливо втамувати біль та не загоїти рани в душах рідних та близьких людей. Кожне слово – спогад дружини Антоніни про свого чоловіка було наповнене великою любов’ю:

«Він був добрим сином, братом, другом, побратимом, татом. Він був надзвичайно достойною людиною, дуже добрим і неймовірно розумним. Він багато читав, занадто багато працював, співав. Але найліпше у нього виходило любити. Любити всіх і все, що він робить. Юра бажав, аби люди наповнювали любов’ю кожну свою хвилину, любов’ю до того, що ти робиш, любов’ю до світу».
Юрій Халецький долучився до небесного воїнства. Він оберігатиме з небес свою родину, усіх нас. Тепер йому назавжди – 38.

Нагадаємо, військовий загинув 16 жовтня на Херсонщині, виконуючи бойове завдання.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 24 Жовтня 2023 22:54
Вічна пам'ять Герою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus