USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» не пройшла випробування Донецьком. ФОТО. ВІДЕО

6 Серпня 2012 20:51
Донецький «Шахтар» розгромив луцьку «Волинь». На рідному стадіоні «хрестоносці» пропустили 4 голи, які залишили без відповіді.

Матч 4-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги відбувся 6 серпня в Луцьку.

Власне, ця гра мала продемонструвати, наскільки готові хлопці Демяненка протистояти гравцям топ-команд українського чемпіонату. Нагадаємо, що минулого року «Волинь» добряче пововтузила в двох домашніх матчах гостей з Донецька. 23 березня «Шахтар» переміг лише завдяки пенальті, яке на останніх хвилинах матчу «заробив» Луіс Адріано.

І, напевно, всі пам’ятають справжній трилер, який розігрався у півфіналі Кубку України 2011/2012 років. У наднапруженому поєдинку перемогу святкували «гірники». Аби здолати «хрестоносців», їм довелося забити 4 голи.

Щодо основного складу господарів, то Демяненко вирішив довіритися гравцям, які позаминулого тижня здолали на виїзді одеський «Чорноморець».





Зустріч лучани розпочали дуже невдало. Вже на 4-ій хвилині гола забив Марко Девіч. Новобранець «Шахтаря» зумів переправити м’яч у ворота Максима Старцева після навісу з кутового у виконанні Даріо Срни.






«Гірники» й далі йшли вперед великими силами. Дуже активно поводив себе вірменин Генріх Мхітарян. На 11-ій хвилині вийти на ударну позицію йому завадив сигнал рефері про офсайд, згодом удар донеччанина взяв Старцев.

На 16-ій хвилині неоднозначна ситуація сталася на лінії карного майданчика гостей. Після того, як опорний хав «Шахтаря» Тарас Степаненко «поставив корпус», на траві опинився Рамон Лопес. Однак, суддя матчу Євген Арановський вирішив, що порушення правил не було.







Ближче до середини першого тайму лучани «прокинулися». Кілька разів наближався до шансу забити гол Ерік Бікфальві, але його удару бракувало сили і точності.

Поки ж волиняни намагалися зрівняти рахунок - «Шахтар» збільшив перевагу. Настирливий Мхітарян таки вийшов тет-а-тет зі Старцевим і зробив рахунок 0:2. На 42-ій хвилині «гірники» забили третій. Після пасу Развана Раца м’яча підхопив Алекс Тейшейра і проштовхнув його у ворота.




Під час перерви у кожній з команд відбулося дві заміни. Наставник гостей Мірча Луческу вирішив, що замість Кости та Тейшейри гратимуть Ілсіньо та Вілліан, а в господарів на ворота став Сергій Літовченко. Також у волинян з’явився ще один нападник: місцем Шумахеру поступився Рамон Лопес.



Однак, початок другої 45-хвилинки продемонстрував, що настанови та заміни Демяненка не допомогли, бо надактивному Мхітаряну вдалося втекти від оборонців і забити четвертого гола.



Здавалося на 58-ій хвилині Ілсіньо забив п’ятого, але суддя зафіксував офсайд. Решту ігрового часу «гірники» контролювали хід поєдинку і змарнували кілька спроб збільшити перевагу в рахунку.

А що ж «Волинь»? Підопічні Демяненка спромоглися лише на момент Шумахера, який стався наприкінці гри. Бразильський нападник не використав свій шанс, бо задовго обробляв м’яча.

Тож «Волинь» вперше програє у цьому сезоні, а в Демяненка з'явилися нові теми для роздумів.




Волинь: Старцев (Літовченко, 46), Сімінін, Шиков, Ілієв, Занєв, Скоба (Герасимюк, 61), Ізворану, Насонов, Рамон (Шумахер, 46), Бікфалві, Суботіч

Шахтар: Пятов, Срна, Чигринський, Ракицький, Рац, Степаненко (Гай, 69), Фернандіньо, Тейшейра (Вілліан, 46), Мхітарян, Коста (Ілсіньо, 46), Девіч

Попередження: Скоба, Занєв





















































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Старий Показати IP 6 Серпня 2012 21:15
Найганебніша гра "Волині" з часу повернення в прем'єр-лігу. "Шахтар" міг забивати 8-10 голів. Дем'яненко має тепер довести, що він хоч якийсь тренер.
вопинянин Показати IP 6 Серпня 2012 21:40
Волинь-схаменіться
Vigilante Показати IP 6 Серпня 2012 22:12
"в Демяненка з'явилися нові теми для роздумів." Тема напевно: де взяти грошей, щоби купити більше негрів, ніж у Шахтаря.
вася Показати IP 6 Серпня 2012 23:09
це не волинь а газмясочка.давайте обявим протест и не будим ходить на матчи. хай пограють з пустим стадионом .хто за.
Вона до вася Показати IP 7 Серпня 2012 06:33
Беру семирічну паузу. Ваша Юля.
Тарас до вася Показати IP 7 Серпня 2012 07:30
Я згідний :)
Fan-fan до вася Показати IP 7 Серпня 2012 08:31
А типа болельщики ходят за Волынь болеть?! :) А правду сказать слабо? В основном люди приходят на "звездных" соперников посмотреть - это Шахтер, Динамо, на Металл и Днепр уже поменьше, ну и на Карпаты, а остальные игры??? А болельщики как команду поддерживают? Вчера почти весь матч тишина!!! Только ультрас что-то мурлыкают - не стыдно? На западе при любом счете стадион не замолкает, гонит команду, а уж если вообще что-то не так - то уходят со стадиона, но не молчат!!! Ну а момент, когда соперник уезжает, а болелы машут им в след рукой - извините, о какой поддержке Волыни идет речь??? Это позорные болельщики, а вы что-то от тренера требуете?! Вначале научитесь команду поддерживать, в любых ситуациях, а не только когда победы!!!
правда до Fan-fan Показати IP 7 Серпня 2012 11:47
чувак, ти як ніхто інший правду кажеш... печаль зашкалює ще один факт - шо більша половина цих "болєльщіків" з сусідніх сіл/районів/міст якім вобще пох на ту волинь, аби лише цигана і компанію побачити та біля автобуса сфоткатись на аву
Вольдемар до правда Показати IP 7 Серпня 2012 14:57
Ну да. В селах же живуть одні лохи.Вони ж по твоїм словам нічого не розуміють в футболі. Це тільки ти можеш прийти в п"яному угарі на стадіон і не дивлячись перебіг подій скандувати Героям слава.
Iziy Shneerzon Показати IP 7 Серпня 2012 09:06
Надрали зад волынякам
Вольдемар Показати IP 7 Серпня 2012 09:15
Да уж. Такої команди в Луцьку ще не було. Дем"ян ти куди ведеш Волинь ? Що це вчора було ? Такої Волині я не бачив за всю історію.Одним словом,ганьба.
Леонід Показати IP 7 Серпня 2012 09:45
Підтримую Василя. Вчора нас,як вболівальників "Волинь" "Вкатала в асфальт".
Не кузьміч Показати IP 7 Серпня 2012 13:58
Крім того, що гру здали більше нічого в голову не приходить. А те, що замінили вороторя в перерві, думаю, є тільки підтвердженням цього. Ну не захотів Старцев, який пограв в Металісті, брати в цьому участь. Програвати можна по різному і ніхто не чекає тільки перемог, але вчора була повна відсутність боротьби, бігу, пасу, ударів... За таку гру вибачатись треба перед всіма хто прийшов на стадіон, а не підходити до трибун і плескати в долоні. А відносно наповненості стадіону, то при такій грі як вчора він більше ніколи повним не збереться. Саме в таких матчах потрібно показувати боротьбу, прагнення перемагати і т.д. Вчора майже всі футболісти (крім Старцева) плюнули в лице всім вболівальникам...ГАНЬБА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus