USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Волині компенсують різницю в тарифах на воду?

4 Січня 2012 12:16
Волинська область вперше отримає компенсацію різниці в тарифах на водопостачання для населення. Якщо чиновники проведуть відповідні розрахунки.
Про це 4 січня під час наради з питань водопостачання розповів начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Леонід Кирильчук.
З його слів, в Україні розпочали розрахунок різниці в тарифах на водопостачання для населення. «Раніше це не проводилося. Це вперше відбувається в Україні», ‒ зауважив Кирильчук.
Як стверджує чиновник, у перші дні січня працівники управління намагалися проаналізувати цінову політику на КП «Луцькводоканал». Однак, не зробили це. «Нам надали мало інформації, та й працівники не всі були на робочих місцях. Деякі захворіли, деякі – у відпустці», ‒ зазначив посадовець.
Перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко дорікнув заступнику мера Луцька Ларисі Соколовській. Мовляв, обласна влада захищає інтереси міста в столичних кабінетах, а мерія ‒ затримує інформацію. «Якось до мене приходив один заступник і сказав, що на наступний день подасть інформацію. Потім ви мені зателефонували і сказали, що на наступний день подасте. І цей «наступний день» триває вже 3 тижні», ‒ сказав чиновник.
Він додав, що якщо муніципалітет не співпрацюватиме з ОДА, то для них різниця в тарифах не компенсовуватиметься.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правдоруб Показати IP 4 Січня 2012 15:26
Невже в дірявому бюджеті знайшлося лишніх 10 млн.грн. щоб ощасливити Луцький водоканал компенсацією??? Якщо це станеться то вся водоканальна Україна на дибки стане - "А нам дайте!!!"
Нововолинськ Показати IP 4 Січня 2012 15:49
Луцьк - це вся Волинь?
Лучанин Показати IP 5 Січня 2012 00:00
"Він додав, що якщо муніципалітет не співпрацюватиме з ОДА, то для них різниця в тарифах не компенсовуватиметься." - а якого їм за щось турбуватись? Як не держава доплатить, то з лучан ще по 3 шкури здеруть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus