USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин привіз Порошенку «малого Свинарчука», його вивели правоохоронці

14 Березня 2019 11:10
Волинянин привіз на Театральний майдан Луцька, де очікують на приїзд Петра Порошенка, порося. Чоловік каже, що це – «малий Свинарчук» і він його хоче подарувати президенту.

Фото чоловіка з незвичним подарунком опублікував депутат Волиньради Михайло Імберовський.

Житель Луцького району на ім’я Микола Гачевський розповів, що приїхав до Луцька на зустріч з Петром Порошенком та привіз «малого Свинарчука», якого він назвав, як каже, «Пєтя – в честь нашого гаранта».

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОРОШЕНКА З ПЕРЕДВИБОРЧИМ ВІЗИТОМ ОЧІКУЮТЬ НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

«Надоїла ця брехня та корупція», – пояснює чоловік, зазначаючи, що має на увазі розкрадання армії сім’єю Свинарчуків-Гладковських, які є бізнес-партнерами Петра Порошенка.

Проте реалізувати задумане чоловіку не вдалося – його під руки вивели з площі правоохоронці.
Нагадаємо, в першій частині розслідування журналістів програми Bihus.Info йдеться, що член РНБО Олег Гладковський, його 22-річний син Ігор і гендиректор Укроборонпрому Павло Букін причетні до корупційної схеми з виведення з української оборонки близько 250 млн гривень. Як стверджується, вони організували постачання оборонним підприємствам контрабандних деталей з РФ, а також з українських військових частин за цінами, завищеними в 2-4 рази.

У другій частині журналісти розповіли про роль Олега Гладковського в корупційній схемі. 11 березня вийшла чергова частина розслідування журналістів Bihus.Info, з якого випливає, що представники правоохоронних органів (Генпрокуратури, ГФС, СБУ і НАБУ) за хабар закривали кримінальні справи проти керівників фірми Оптімумспецдеталь, які, в свою чергу, пов’язані з сином колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігорем.

Президент фактично визнав достовірність розслідування «Наших грошей» і звільнив Олега Гладковського з посади заступника секретаря РНБО. САП відкрила кримінальне провадження для перевірки оприлюднених журналістами фактів про мільйонні оборудки в оборонній сфері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Однозначно ! Показати IP 14 Березня 2019 12:35
Поєднання мудрості й гумору НЕйого народу!!!!Чоловіче ,твоє поросятко краще за...у 1000 разів!!!!
Валентина Показати IP 14 Березня 2019 12:51
І порося і чоловік проплачений місцевим депутатом...))) Продажного депутата найняли журналістом)))
!23 до Валентина Показати IP 14 Березня 2019 13:12
А порося, то взагалі - агент кремля!!!
Валентина до !23 Показати IP 14 Березня 2019 13:18
Не порося, а його власник)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus