USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин вкрав електроенергії на понад 430 тисяч гривень

29 Березня 2024 13:56
За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури 69-річному жителю села Дубище Луцького району повідомили про підозру у викраденні електричної енергії, що завдало шкоди у великих розмірах.

Про це інформує прокуратура Волині.

За даними слідства, чоловік у лютому 2022 року, маючи доступ до лічильника електричної енергії у приміщенні господарського товариства у Ковелі, самовільно підключив пристрій випромінювання електромагнітних полів, який дозволяє здійснити позаоблікове споживання електроенергії споживачем.

Читати ще: На Волині учень проник у кабінет вчителя та вкрав з гаманця майже 300 тисяч

Таким чином до березня 2024 року він завдав ПрАТ «Волиньобленерго» майнової шкоди на суму понад 430 тисяч гривень.

Під час досудового розслідування підозрюваний, який визнає свою винуватість у скоєному, повністю відшкодував завдану його незаконними діями шкоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus