USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянина, якого підозрюють у жорстокому вбивстві в Києві, заарештували без права на заставу

8 Січня 2020 18:07
Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання прокурорів та ухвалив заарештувати уродженця села Любитів Ковельського району, якого підозрюють у жорстокому вбивстві двох дівчат в Подільському районі столиці, без права внесення застави.

Про це повідомила прессекретар прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook.

«Суд задовольнив клопотання прокурорів та заарештував підозрюваного у подвійному вбивстві на два місяці без визначення розміру застави», – повідомила вона.

Строк запобіжного заходу суд визначив до 5 березня 2020 року.

34-річного волинянина Сергія Ксьондзика правоохоронці затримали вранці 6 січня на залізничному вокзалі Одеси. Тіла вбитих дівчат, 16 та 19 років, знайшли в київській квартирі на балконі у шафі. Їхні трупи були зв'язані скотчем. 7 січня поліція провела слідчі дії в квартирі, де відбулося вбивство.

Згодом стало відомо, що Ксьондзик два роки тому у Львові (теж на Новий рік) намагався скоїти такий же злочин. Щоправда, тоді дві потерпілі вижили. Одну з дівчат на новорічні свята він бив по голові, обличчю й грудях. А потім забрав у неї мобільний телефон вартістю 4,9 тис. грн. Другу жертву пограбував за два тижні, перед цим теж жорстоко побивши: синцями були вкриті груди, спина, руки й ноги. Він відібрав у дівчини $300, фотоапарат вартістю 6 тис. грн і планшет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вирви очі Показати IP 8 Січня 2020 19:50
І чому скажіть немає в країні смертної кари? Яке право на життя має це падло?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus