USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинська фондова компанія» відсвяткувала 25-річчя*

13 Лютого 2018 12:23
«Волинська фондова компанія» ось уже 25 років тримає першість на українському ринку сільськогосподарської техніки та запасних частин. За ці чверть століття підприємство налагодило співпрацю з десятками іноземних корпорацій і стало офіційним дилером світових виробників передових технологій.

Свій ювілей великий і дружній колектив компанії відзначав 9 лютого в ресторані «Gosti».

«25 років… Навіть складно уявити, що пройшло стільки часу від дня створення компанії. Мене часто запитують, які головні цінності компанії, та що ми здобули за період свого існування. Найголовніших цінностей декілька – це наш колектив, наша команда професійних і компетентних людей, внутрішні відносини і, звичайно, відносини з нашими партнерами, з компаніями, які з нами співпрацюють. Це найголовніший капітал, який ми напрацювали. І я думаю, якби ми ставили інші цілі, то не святкували би 25 років діяльності.

Щодо історії, то різні були етапи. Ми лише трішки молодші за незалежну Україну, тож разом із нею нам доводилося переживати буремні часи, різні періоди, коли змінювалися правила життя, правила гри, правила роботи, законодавство. Зміни продовжуються і зараз. На щастя, нам завжди вистачало терпіння, мудрості, зваженості в прийнятті рішень, і час, як головний суддя, показує, що ми все робили правильно», – розповів генеральний директор ВФК Олександр Спященко.
Він також відзначив, що надалі компанія працюватиме над тим, аби «ставати ще сильнішою, ще професійнішою та ще компетентнішою».

«Наші партнери чекають від нас ще більше знань, умінь, ініціативності. Звичайно, впевненість наших партнерів у нас – це те, що даватиме нам можливість розвиватися, вчитися та рухатися вперед», – наголосив генеральний директор компанії.

Комерційний директор ВФК Юрій Голіков зазначив, що про позитивний імідж підприємства свідчить, зокрема, й те, що численні працівники, друзі та партнери компанії віднайшли час, аби відзначити ювілей ВФК, адже «найцінніше, що ми маємо, – це час».
«Я скажу, що 25 років – дійсно хороший привід для святкування. Можна безмежно розповідати про те, які ми класні, як ми успішно розвиваємося, які маємо офіційні плани, я як фінансовий директор можу багато часу оперувати цифрами, але хочу наголосити, що про наявність хорошої піднесеної атмосфери в колективі свідчить уже те, що ми всі, не шукаючи ніяких відмовок, змогли зібратися разом, аби відсвяткувати наше 25-річчя», – з такими словами до колективу ВФК звернулася фінансовий директор компанії Наталія Швець.
Заступник генерального директора з післяпродажного обслуговування Валерій Дудар акцентував, що має за честь представляти інтереси компанії.

«Ми сьогодні маємо стресостійкий, творчий, динамічно зростаючий колектив підприємства. Наша команда, грамотна і кваліфікована, зосереджена на досягненні високих результатів. Сьогодні в нас є потужна команда спеціалістів по напрямку запасних частин із її незмінним багаторічним керівником Віталієм Яслинським, команда досвідчених сервісних інженерів, яких очолює молодий і амбітний керівник Іван Петренко. На території Волині вже функціонує перший п’ятизірковий сервісний центр, який виконує складні ремонти сільськогосподарської техніки. Це підприємство очолює Іван Іванишин. Окрім того, такі центри в нас працюють у Житомирі та Хмельницькому. Тож наше підприємство, якому виповнилося 25 років, зосереджене на успішній роботі та співпраці з усіма нашими партнерами», – сказав Валерій Дудар.
Присутній на святкуванні директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко зауважив, що йому надзвичайно приємно долучитися до відзначання ювілею компанії.

«Волинська фондова компанія» першою розпочала забезпечувати наших аграрії надсучасною технікою, що їй і досі успішно вдається. Я впевнений, що ці технології дають нам ці рекордні врожаї. Приємно, що саме волинську компанію визнають у всій Україні», – ствердив Юрій Горбенко й побажав ювіляру ще більшого визнання.
Окрім того, директор департаменту агропромислового розвитку вручив генеральному директору ВФК почесні грамоти за багаторічну відмінну працю та вагомий внесок у розвиток області.

На свято, аби привітати ювілярів і вручити колективу компанії благословенну грамоту з нагоди 25-річчя, завітали теж священнослужителі з Собору Святої Трійці, які передали вітання від митрополита Михаїла.

«Із самого дитинства знаємо відому приказку: хвала лукам, що пахнуть хлібом. Скільки потрібно праці, щоби цей хліб виріс, дозрів, був спечений і дійшов до нашого столу. І він потрібен постійно. І саме «Волинська фондова компанія» є одним із головних фундаторів, який стежить за тим, щоб цей хліб був добре оброблений, гарно зібраний, збережений і доставлений», – зазначив священик.
Загалом на святкування 25-річчя «Волинської фондової компанії» з’їхались її працівники зі всієї України: Житомира, Києва, Полтави, Вінниці, Дніпра, Хмельницького та Одеси. До того ж прибули партнери, клієнти компанії (представники корпорації «Agсo»­­­­, Ощадбанку, компанії «Глорія») та аграрії з Волинської та сусідніх областей: Євген Дудка, Іван Смітюх, Віктор Кухарчук, Володимир Голуб, Євген Мовчан, Олександр Шумський, Гор Карибян та Ігор Павлович.
Ведучим заходу був відомий шоумен та радіоведучий Дмитро Чекалкін, а розважали гостей працівники агентствасвяткових подій «Behappy». Окрім того, всі присутні змогли насолодитися професійною грою на саксофоні Ігоря Рудого, живим вокалом Вікторії Михайлець, композиціями чоловічого вокального квартету «Luciano» та гурту «Резус-Блюз», а також виступами шоу-балетів «EliteDance» і «Lavita».
Насамкінець керівники «Волинської фондової компанії» пообіцяли, що не зупинятимуться на здобутому, а впевнено трудитимуться над тим, щоби рухатися вперед, аби наступне святкування від ВФК відвідали ще більше професійних і сумлінних працівників, надійних партнерів і задоволених клієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus