USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинського податківця за хабар засудили на 5 років

27 Жовтня 2017 10:00
Волинського податківця за хабар засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі, інформують у прес-службі прокуратури області.

Прокуратурою Волинської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вимагання та одержання неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України) колишнім начальником Камінь-Каширського відділення Ратнівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Волинській області.

Правоохоронець у липні-серпні 2015 року вимагав та одержав від фізичної-особи підприємця 3 тис. грн. неправомірної вигодиза неперешкоджання у здійсненні підприємницької діяльності.

Вироком Камінь-Каширського районного суду його визнано винним у вчинені корупційного злочину та призначено покарання у виді 5 років і 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, строком на 3 роки та конфіскацією половини майна, що належить йому на праві власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Працівник Показати IP 27 Жовтня 2017 10:07
За 3 тис грн засудять, а за 3 тис доларів відпустять. А якщо ще більше візьмеш і поділишся - то ще й нагородять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus