USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський експрокурор хоче стягнути з держави понад 4 мільйони гривень

2 Лютого 2023 20:58
Волинський експрокурор Сергій Масалов вирішив зробити банкрутом державне сільгосппідприємство «Перше травня». Він навіть подав у Господарський суд Волині відповідний позов.

Колишній прокурор судиться із державним господарством вже не вперше, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Після прокурорської кар’єри Масалов зареєструвався підприємцем і наукладав договорів із державним підприємством. У той час директором «Першого травня» був двоюрідний брат експрокурора.

Зі слів адвоката дослідного господарства, Сергій Масалов уклав договори на постачання добрив та ремонт приміщення із завищеними цінами. Тепер він заявляє, що державне підприємство винне йому понад 4 мільйони гривень і просить визнати підприємство банкрутом.

Нині, схоже, колишній прокурор поклав око на 1000 гектарів державної землі. До суду він не з’явився.

Адвокат держгосподарства припускає, що колишній прокурор заганяє «Перше травня» у мільйонну заборгованість неспроста: «Складається така думка, що він використовує усі методи для того, щоб нагнати якомога більшу суму боргу, аби в подальшому, можливо, забрати його майновим комплексом. Ці майнові комплекси є в кількох населених пунктах, є техніка, є земля – тисяча гектарів орної землі недалеко від Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Новік Показати IP 2 Лютого 2023 21:13
Не, ну а шо, бабі бєні ж можна, а тут тільки декілька мільйонів
23 Показати IP 2 Лютого 2023 22:56
Це право на захист вибране подачою заяви про банкрутство! Якщо рішення судів про стягнення коштів не виконужться то залишається лише банкрутство боржника.
В цей час… Показати IP 3 Лютого 2023 07:37
Дати всім повістки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus