USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинський виш відсвяткував день народження

21 Травня 2017 09:00
77-му річницю із дня створення відзначає один із найвідоміших вишів Волині — Східноєвропейський національний університет. З цієї нагоди на території Замку Любарта відбулися урочисті заходи за участю секретаря міської ради, виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука, заступника голови Волинської облдержадміністарції Світлани Мишковець, заступника голови Волинської обласної ради Романа Карпюка, представників духовенства, освітян, студентської молоді та викладачів університету.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

На початку святкового дійства студентів та викладачів університету привітали священнослужителі УПЦ КП на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом.

Також з вітальним словом до присутніх звернувся ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан. Він подякував усім, хто щодня працює задля процвітання університету, допомагаючи молодим людям здобувати грунтовні знання та ставати спеціалістами в обраній галузі. Також Ігор Коцан розповів про досягнення рідного вишу.

“За рейтингом наукових досягнень ми знаходимося серед 20-ти кращих університетів України. Щороку ми готуємо висококваліфіковані кадри для роботи на провідних підприємствах та установах України та Європи, адже СНУ обрав курс на європейський розвиток. Немає сумніву, що найбліьш активною частиною суспільства є саме студенти. А наші студенти дотримуються проєвропейської позиції. Дякую вам за вибір”, - акцентував він.

Зі святом привітав студентів та професорсько-викладацький склад СНУ імені Лесі Українки виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук.

“Сьогодні ми відзначаємо День університету, що має давню і дуже достойну історію, що став стартом для професійного життя багатьох успішних особистостей. Бажаю вам, дорогі студенти, взяти максимум мудрості, знань і навичок, аби в майбутньому стати успішними і робити успішною Україну. Величезна вдячність викладачам за те, що вкладають частинку душі, формуючи майбутні покоління успішних українців. Нехай університет і надалі процвітає та поповнюється талановитою молоддю”, - наголосив він.

Потому Ігор Поліщук вручив Подяки міського голови викладачам різних факультетів СНУ.

Також слова вітання та вдячності для керівництва та усіх працівників вишу лунали від заступника голови Волинської облдержадміністарції Світлани Мишковець, заступника голови Волинської обласної ради Романа Карпюка, ректора Луцького національного технічного університету Петра Савчука.

Приємно відзначити, що цьогоріч жіноча волейбольна команда “Волинь Університет”, гравцями якої є студентки СНУ, посіла третє місце у волейбольній Суперлізі України, а також стали фіналістами Всеукраїнської волейбольної Універсіади. Сьогодні спортсменок та їхнього наставника Богуслава Галицького урочисто привітали із перемогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 21 Травня 2017 09:22
і на Варшавці також святкували... там працюють багато випускників цього педінституту
123 Показати IP 21 Травня 2017 10:40
коментар було видалено
ПРЕСА Показати IP 21 Травня 2017 11:23
А ректор Савчук прийшов на свято в потертих і витягнутих на колінах джинсах. Як на дачу, в ліс по гриби чи до дешевої бляді. Це говорить про внутрішню культуру людини, точніше про її цілковиту відсутність. Селюк є селюк. Випадкова людина в освіті, в політиці, і зовсім випадкова - у волинському виші.
Суддя Показати IP 22 Травня 2017 08:52
СНУ- КЛОАКА ХАБАРНИЦТВА. А ВИПУСКНИКИ ЇХНІ ВСІ НА БАЗАРІ АБО У ПОЛЬЩІ НА ПОЛЯХ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus