USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинян просять гуртуватися проти беззаконня

9 Серпня 2011 10:59
Волинян, які хочуть взяти участь у безстрокових акціях протесту в Києві, просять звертатися до депутатів місцевих рад, обраних від партії «Батьківщина», громадських приймалень, які у зв’язку з останніми подіями активізовують свою роботу.
Про це повідомив голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк у заяві цієї політичної сили.
Політик закликає волинян згуртуватися, щоб «усіма силами протистояти беззаконню».
«Стати на захист Тимошенко – значить не тільки виступити проти формування в Україні тоталітарного режиму, а й захистити себе, свою родину, власну справу від свавілля і беззаконня. Давайте відкинемо власні амбіції та політичні розбіжності, спільними діями будемо протистояти спробам встановити в Україні поліцейську державу», – йдеться у заяві.
Грицюк зазначає, що арештом лідера «Батьківщини» влада оголосила війну опозиції.
Він переконаний: кримінальні справи, відкриті проти Тимошенко, переслідування опозиційних політиків – це не тільки спроба психологічного тиску на політичних конкурентів Партії регіонів на майбутніх парламентських і президентських виборах, а й намагання залякати усіх людей.
«Про це вже неодноразово попереджали депутати фракції «Батьківщина» в обласній, міських та районній радах у своїх зверненнях до Президента Віктора Януковича, Генерального прокурора Віктора Пшонки, Голови Верховної Ради Володимира Литвина», – нагадує керівник волинської «Батьківщини».
«Арешт Юлії Тимошенко став точкою неповернення, коли влада оголосила відкриту війну опозиції і запустила механізм протистояння між суспільством та владою», – додав він.
У зв’язку з цим члени Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» заявляють про свій протест проти «свавілля влади Януковича, яка використовує судову систему як інструмент розправи зі своїми політичними опонентами, як механізм відволікання уваги суспільства від економічних, соціальних проблем, від щоденного погіршення життя українського народу та згортання його демократичних прав і свобод».
До об’єднання політики закликають і волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сашко Показати IP 9 Серпня 2011 11:38
Так влада Януковича забагато на себе бере. Він цим позорить країну. Шкода Юлю
Rom до Сашко Показати IP 9 Серпня 2011 11:51
Він її не бере. Владу дав йому народ!
Павло Показати IP 9 Серпня 2011 15:34
Народ йому не давав. Він сам узяв! Юля ще вам покаже, де раки зимують. Не все так просто.
марко Показати IP 10 Серпня 2011 00:29
Юлю випустити, Янека відпустити (млжна й опустити), а президентом обрати будь-кого третього. Нацврювати сто рублів, захопити касу і втекти у нас і дурний зможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus