USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ВЦ «Серце патріота» відправили допомогу для інтернату у Слов’янську

15 Листопада 2018 19:59
Вже традиційними стали поїздки волонтерського центру «Серце патріота» у зону ООС та прилеглі території. Цими днями була організована чергова поїздка. На Театральному майдані обласного центру волонтери збирали солодощі, медикаменти та інші речі, які передали в школу-інтернат у місті Слов’янськ, лікарню у Харкові та безпосередньо нашим захисникам, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Особлива подяка українській діаспорі та їхнім друзям, яку очолює Оксана Вознюк-Спрінг із Швейцарії, - розповідає Ольга Балицька, волонтерка.

З її слів, з міста Базель передали медичне обладнання, різноманітні медикаменти та чимало інших речей, як для військових, так і для дітей. Все це відвезли у військовий шпиталь у Харкові».

Також частину багажу доставили в школу-інтернат у Слов’янську, де навчається понад триста діток з Донецької області. Для них відвезли іграшки, солодощі, одяг, взуття та чимало інших необхідних речей. Учні міської школи №11 намалювали для наших захисників малюнки, а студенти першого курсу Кооперативного технікуму Львівського торгово-економічного університету виготовили для них обереги у вигляді ангелів.



«Для бійців також відвезли потрібну побутову техніку – холодильники, обігрівачі, різноманітні запчастини до автомобілів. А також цитрусові, різноманітні смаколики, побутову хімію тощо. Звідти ми привезли медичний автомобіль, який потребує ремонту. До речі, це саме той автомобіль, який знімали у кінофільмі «Кіборги». Тому наразі шукаємо необхідні деталі і плануємо, що через декілька тижнів повеземо авто назад. Також вже маємо подарунок для капелана – автомобіль, який відвеземо йому на початку наступного місяця. Тож запрошуємо краян долучитися до підготовки до наступної поїздки», - розповідає Сергій Балицький, депутат Луцької міської ради від фракції УКРОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus