USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вимагає відеозвернення Зеленського: у Луцьку заручниця терориста звернулася до журналістів

21 Липня 2020 19:22
До редакції сайту «Перший» знову зателефонувала лучанка Руслана Д., яка перебуває в автобусі з терористом. Жінка говорила про те, що їм дали півгодини часу, просила, аби журналісти вимагали відеозвернення від Зеленського.

Нагадаємо, це другий дзвінок в редакцію з автобуса в центрі Луцька. Жінка, яка там перебуває, сама сконтактувала з журналістами видання. Очевидно, робить це на прохання чоловіка, який утримує заручників, повідомляє Перший.

Передаємо цю розмову дослівно.

(Час – 16.37)

Лучанка: Що йому важко зробити відео, просто зробити відео? Настільки важко? Просто зробити відео тим всім придуркам. Шевчук і ті всі? Нам передзвонили і сказали, що вони не можуть. Пів години дали. Вже менше осталося.

Журналіст: Пів години, а далі що?

Лучанка: Ви пишіть до нього напряму. Чи що? Піднімайте якось.

Журналіст: Ми висвітлюємо все на своїх ресурсах.

Лучанка: Що не можна знайти Зеленського, що він ховається?

Журналіст: В Луцьку є міністр…

Лучанка: Вони передзвонили, якийсь Женя передзвонив, що він не буде робити вимоги.

Журналіст: Як ви себе почуваєте? Все добре?

Лучанка: (пауза) ...Да. Тільки дрон, зараз буде граната зриватися, зараз буде граната.

(шурхіт, лунає вибух)

Журналіст: Руслана, все добре?

Лучанка: Роблять з нього слабого. Щоб він був слабим. Він каже, що він не лежав в лікарні. Понаписували Бог зна шо, а він сердиться через це.

Журналіст: Вже спростували інформацію про психлікарню.

Лучанка: Нащо вони його нервують? Пишіть. Ну пишіть. Підніміть же того Зеленського. І того Авакова, ср...ки свої хай піднімуть.

Журналіст: Він хоче саме Зеленського?

Читайте також: Захоплення автобуса з заручниками в Луцьку: все, що відомо наразі. Трансляція

Довідка. У своїх вимогах, які терорист опублікував у соцмережах він вимагає, аби Володимир Зеленський, Арсен Аваков, Ігор Коломойський, Віктор Пінчук, Віктор Медведчук, а також глави церков Філарет, Шевчук та ін. опублікували відеозвернення зі словами: «Я (прізвище, ім’я, по-батькові) – терорист в законі». Також він вимагає, аби президент Зеленський записав відеозвернення, де усіх закикав би подивитися фільм «Земляне» 2005 року.

Лучанка: Шевчук. Зеленський, щоб першим звернення виклав. Там нескладні вимоги. І сказати, щоб подивилися фільм. Це важко? Вже не хочу навіть говорити ні з ким. Скільки ми можемо вас просити?

(жіночим голосом збоку хтось гукає «Давайте скоріше! Давайте, будь ласка, скоріше! У всіх діти! Вдома чекають!»).

Лучанка: Сьома година! Вони за сім годин не можуть шевельнутися?

Хай зробиться до нього відеозвернення.

Журналіст: Всі ваші вимоги друкують.

Лучанка: Це мало. Це треба дзвонити, щоб вже. Щоб сталося за хвилину. На його сторінці хай зробе це відео, це 5 хвилин часу займе! 5 хвилин – і спасти стільки людей! Там внизу є, що має сказати Зеленський. Все є. Все я перекинула. Більше нічого він не просить.

Журналіст: У вас є вода?

Лучанка: Давайте. Ворушіться.

Нагадаємо, 21 липня близько 9:00 озброєний вибухівкою та стрілецькою зброєю Максим Кривош захопив у Луцьку автобус Берестечко-Краснилівка. Він приїхав ним на Театральний майдан та сам подзвонив у поліцію.

Спецслужби одразу повністю перекрили пішохідний рух та не пускають у центр громадський та приватний транспорт.

Як стало відомо, чоловік уродженець РФ, раніше судимий. Він вимагає, аби глави судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков записали і виклали в ютюбі заяви про те, що саме вони – терористи в законі.

Також захопник стріляв по будівлі ГУНП у Волинській області та по правоохоронцях. Терорист хоче, аби до нього приїхало якомога більше журналістів, які б донесли його вимоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ха Показати IP 21 Липня 2020 19:32
все ошибки всегда делали большинства, великие и вечные вещи делали - единицы
Лариса жительница Лу Показати IP 21 Липня 2020 21:29
Помогите Людям, которые сидят в адском автобусе !!!!!!!!!!!!! Сколько можно только говорить, не можем справится с каким то убл*дком...он сам не знает что хочет, тоже нашёлся "патриот" - найдите его семью и на площадь, пусть они его уговаривают... больному место в психушке... !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus