USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вирубав на 14 тисяч, оштрафували на 5: волинянина покарали за зрізані дерева

5 Грудня 2018 13:05
Волинянина, який вирубав 15 грабів у лісовому заказнику, чим завдав шкоди на 13,5 тис. грн, оштрафували лише на 5 тисяч 270 гривень.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області від 26 листопада.

Під час судового засідання вдалося встановити, що протягом двох днів 29 та 31 жовтня цього року обвинувачений перебував у лісовому заказнику місцевого значення «Новосілки», який являється об'єктом природно-заповідного фонду, що розташований в межах землекористування ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» Устилузького лісництва.

За допомогою бензопили чоловік зрізав 15 дерев породи граб звичайний. Своїми діями незаконний лісоруб завдав Зарічанській сільській об'єднаній територіальній громаді шкоду на загальну суму 13 тисяч 506 грн. У подальшому чоловік на автомобілі Volksswagen Transport вивіз зрізані колоди з місця порубки.

Під час досудового розслідування обвинувачений уклав із прокурором угоду про визнання винуватості.

Взявши до уваги всі обставини, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 310 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 5270 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus