USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вишиванка для Патрона: лучани зробили подарунок відомому песику-піротехніку. Фото

19 Травня 2022 16:26
Талісман чернігівських піротехніків, службовий пес Патрон, який став всеукраїнським улюбленцем і справжньою зіркою соціальних мереж, напередодні Дня вишиванки отримав тематичний подарунок від своїх підписників.

Вишиту сорочку відомому джек-рассел-тер’єру презентували лучани.

«Доброго ранку, ми з України. Друзі, тепер у мене є не тільки патріотичний пледик, а і своя просто супер-мега вибухонебезпечна вишиванка. Скажіть, вона мені дуже пасує! Дякую @natali201219 за такий подарунок», – вказано в підписі до фото, на якому Патрон позує у вишиванці.
Як розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини Наталія Циплюк, виготовленням вишиванок для домашніх улюбленців вона з командою займається вже понад рік.

«Ще у 2020 році, на День Незалежності, мені спало на думку: як так, у мене є вишиванка, у чоловіка є вишиванка, а в нашого кота немає? Моя найкраща подруга Катруся – швачка. Я їй запропонувала: «Катю, в нас є модель, у нас є можливість, спробуємо виготовити вишиванку коту?» Ми спробували і в нас усе вийшло. Ми сфотографували кота й опублікували світлини в соціальних мережах», – пригадала вона.
Невдовзі користувачі почали цікавитися в Наталії, де можна замовити таку ж вишиванку своїм чотирилапим улюбленцям. Так виникла ідея започаткувати власну справу з виготовлення вишитих сорочок собакам і котам.

«Я створила профіль у Instagram, де публікую фото тваринок у наших вишиванках, які мені надсилають замовники. Не скажу, що ми маємо дуже багато замовлень, але щомісяця відшиваємо як мінімум п’ять вишиванок. У нас немає конвеєру. Ми шиємо сорочку кожній тваринці індивідуально. Враховуємо всі побажання», – зауважила Наталія.Виготовлення однієї вишиванки коту чи собаці зазвичай займає кілька днів. Однак після фото Патрона доводиться розписувати замовлення навіть на кілька тижнів наперед, адже охочих придбати вишиванку своєму улюбленцю багато.

«Патрон – популярний песик. Усі його дуже люблять, і ми також. Світлини, відео з ним завжди викликають усмішку в цей нелегкий для кожного українця час. Тому ми вирішили зробити йому приємний подарунок. Я зв’язалася з господарем Патрона, запитала, чи він буде не проти, якщо ми виготовимо вишиванку для його песика. Йому ідея сподобалася, тож він залюбки погодився», – розказала Наталія.
Клієнти надають перевагу класичним орнаментам. Серед кольорів абсолютним фаворитом є блакитний. Одне з найцікавіших замовлень – вишиванка для йорка з нагоди весілля його господарів.У цілому лучани вже виготовили понад сотню вишиванок для чотирилапих улюбленців з усієї України.

Відзначимо, що пес Патрон працює в команді піротехніків ДСНС Чернігівської області. 9 травня за свою роботу він отримав від Президента України Володимира Зеленського медаль «За віддану службу». Собака допоміг знайти понад 200 вибухових пристроїв.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus