USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Вистрибнув з авто під час руху: у Луцьку з погонею затримували двох грабіжників

20 Липня 2021 12:59
Сьогодні близько 6 години ранку на вулиці Липинського, що в Луцьку, під час конфлікту з невідомими особами у чоловіка вкрали золотий ланцюжок.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Громадянин вказав, що невідомі пересуваються на транспортному засобі Volkswagen.

Поліцейські оперативно передали орієнтування усім екіпажам. Під час обстеження території на вулиці Дубнівській, патрульні виявили транспортний засіб, який підпадав під орієнтування.

Інспектори подали сигнал про зупинку, однак керманич не виконував законі вимоги, а навпаки збільшив швидкість та продовжив рух.

Під час переслідування, пасажир автомобіля Volkswagen Passat під час руху вистрибнув із салону авто, однак керманич продовжив рух. Поліцейські зупинилися та одразу викликали на місце події медиків. Пасажир отримав незначні ушкодження та від шпиталізації відмовився.

Уже на вулиці Трункіна патрульні спільно з працівниками роти поліції особливого призначення зупинили транспортний засіб шляхом блокування. Правопорушник одразу залишив салон автомобіля та намагався втекти, однак його затримали поліцейські.
Патрульні встановили, що під час переслідування, 27-річний керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На нього склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ч. 2 ст. 122 (Порушення правил проїзду перехресть) КУпАП.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції, яка надалі встановлюватиме всі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Липня 2021 14:09
Ну і що,відпустять,або умовно дадуть,який сенс гнатись...
Анонім Показати IP 20 Липня 2021 14:40
А засоби масової інформації видадуть заголовки за зірваний ланцюжок 5 років тюрми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus