USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Визначено переможців футбольної першості на призи Фонду Ігоря Палиці

25 Жовтня 2021 20:20
34 команди з різних шкіл Луцька минулого тижня змагались за першість у Чемпіонаті з міні-футболу на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Два дні тривали футбольні матчі серед учнів 5-7 класів закладів загальної середньої освіти Луцька, передає телеканал «Аверс».

Сонячна осіння погода посприяла проведенню футбольних ігор на відкритих спортивних майданчиках луцьких шкіл №10, №19 та №22, де команди змагались у трьох групах. Після групових матчів до фіналу вийшли по три команди у кожній групі, які й розіграли призові місця.
У третій групі впевнено перемогли юні футболісти школи №12. У боротьбі за друге-третє місця не було все так однозначно, адже на майданчику зустрілися практично рівні суперники з 28-го та 38-го ліцеїв. І в першому таймі жодній команді не вдалось забити гол. І лише друга частина гри стала результативною, яка і визначила кращих. Двічі вдалося відзначитись у воротах суперника команді 28-го ліцею проти одного пропущеного у свої.
У другій групі, матчі якої відбувалися на спортивному майданчику 22-го ліцею, перемогу вибороли футболісти 5-ї школи.

Перемогу у першій групі вибороли учні НВК №10, друге місце посіли футболісти 22-го ліцею, а замкнула трійку кращих команда НВК №9.
Спортивні нагороди та призи, за які так боролися діти, вручив командам спортивний менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Дмитро Піддубний.
«Отримувати подарунки за досягнення приємно усім. Особливо радіють діти, для яких вони є хорошим стимулом», – резюмував представник Фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus