USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Взяли реванш: «Старий Луцьк» на останніх секундах вирвав перемогу в «Хмельницького»

23 Січня 2022 15:32
У дуже рівному поєдинку, кожна чверть якого завершувалася мінімальною перевагою «Старого Луцька», лучани взяли реванш у БК «Хмельницький» – 82:83. Вчора волиняни поступилися господарям майданчика.

На старті матчу лучани здійснили ривок 4:0, особливо активним був Коровяков. Попри такий початок, на майданчику була рівна гра. Ближче до закінчення чверті вже хмельничани зуміли вийти вперед. Наприкінці десятихвилинки команди почергово лідирували, а на перерву пішли за переможного рахунку для «Старого Луцька» – 20:22.

Читати ще: «Старий Луцьк» у драматичній грі не зумів здолати «Хмельницький»

Початок другої чверті запам‘ятався перестрілкою команд трьохочковими: у лучан забивали Федчук та Рудаков, у гостей – двічі Давидюк. Як і в першій чверті, лідерство переходило від однієї до іншої команди. Відзначимо Зайця та Глушка, які за три з половиною хвилини на двох закинули 12 очок. Завдяки влучанню Юрченка,з сиреною «Старий Луцьк» пішов лідером на велику перерву – 43:44.

По перерві на майданчику і далі було багато боротьби – за чотири хвилини третьої чверті команди забили на двох лише шість очок. За дві хвилини до завершення десятихвилинки «Старий Луцьк» відірвався на +6. Але, завдяки активному Полюляку та влучанню Давидюка, господарі перед фінальною чвертю скоротили відставання до мінімуму – 58:59.

Господарі виглядали краще на початку четвертої десятихвилинки, відірвавшись на +6, і лучани одразу ж взяли тайм-аут. Після внесених корективів «Старий Луцьк» скоротив відставання до -2, тож тепер тайм-аут взяли хмельничани, який їм не дуже допоміг.

Потому Швагринський «трьохою» вивів лучан вперед, а в наступній атаці Юрченко забив ефектний данк. Після цього гойдалки у матчі продовжилися – господарі вийшли вперед, але Федчук кидком здалеку зрівняв рахунок за дві хвилини до сирени – 77:77. А влучання Коцька та Юрченка знову дозволили вирватись «Старому Луцьку» вперед на +4. Нестримний Полюляк «трьохою» скоротив відставання до мінімуму за 20 секунд до сирени. Хмельничани почали фолити, але ця тактика їм не допомогла. Таким чином лучани зуміли взяти реванш – 82:83.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський, який забив 20 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus