USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Як у Луцьку розвиватимуть туризм в наступні роки

21 Грудня 2018 11:19
Програму розвитку туризму у Луцьку на 2019-2020 роки, яка дозволить вивчити туристичні потоки та збільшити надходження від туризму до міського бюджету, затвердили депутати міської ради.

Про це йшлося 21 грудня під час пленарного засідання 51-ї сесії міської ради.

Так, у зв'язку із закінченням терміну дії програми розвитку туризму на 2017-2018 роки виникла потреба в прийнятті нової програми. Зокрема, метою програми є підвищення рівня конкурентоспроможності та посилення візуалізації бренду міста Луцька на національному та міжнародному туристичному ринках, збільшення туристичних потоків, підвищення якості надання туристичних послуг, зміна профілю туриста на більш платоспроможного. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми – 4 мільйони 235 тисяч гривень.

Виконання затвердженої програми забезпечить: - вивчення туристичних потоків і коригування «профілю» луцького туриста; - розширення цільових аудиторій туристів; - створення якісного регіонального туристичного продукту; - створення високоприбуткової галузі економіки для задоволення потреб внутрішнього та міжнародного туризму; - вдосконалення наявної туристичної інфраструктури та створення нових об’єктів інфраструктури; - підвищення якості науково-методичного та кадрового забезпечення галузі; - збільшення показників в'їзного та внутрішнього туризму; - збільшення надходжень від галузі туризму до міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2018 04:47
Знесіть базар!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus