USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як у Луцьку вирішуватимуть питання з перевізниками через підвищення цін на нафту

18 Вересня 2019 11:32
Управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради моніторить ситуацію з підвищенням цін на нафту на світовому ринку та має декілька варіантів вирішення питання, якщо перевізники перестануть виходити на маршрут через нерентабельність.

Про це йшлося 18 вересня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Член виконкому Ігор Алексєєв поцікавився, чи передбачає управління транспорту та зв’язку проблеми серед перевізників у зв’язку з підвищенням ціни на нафту на світовому ринку. Він зазначив, що перевізники можуть не вийти на маршрут через нерентабельність, до того ж багато з них не беруть участь в конкурсах на маршрути.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов відповів, що управління працює в цьому напрямку, зокрема, триває робота щодо закупівлі 30 тролейбусів, аби випустити їх на маршрути.

Крім того, зауважив Степанов, ведуться перемовини з підприємцями, аби вони закупляли тролейбуси та ставили їх на комунальні маршрути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отакої... Показати IP 18 Вересня 2019 13:12
...А ТО ЩО ДОЛАР "ВПАВ" ПИТАННЯ НЕ ВИРІШУВАТИМУТЬ?
тарас Показати IP 18 Вересня 2019 15:15
так нафтою маршутки не заправляються, а соляра стоїть вже майже все літо 30,00грн, а минуле підвищення цін на проїзд було при ціні на соляру 32грн. + долар впав з 28 до 25 це просто відвід очей й протест від вводу електронної оплати за проїзд, бо це покаже реальні прибутки водіїв й власників маршруті!!!!!!!
Мешканка Показати IP 18 Вересня 2019 15:32
А хто буде їздити на тих тролейбусах водії луцького депо працюють без вихідних по 12год.вкого тиск половина пенсіонерів. А замітьте що тролейбусних ліній не скрізь є. А нема світла все всі пішки і бабіч і Семенівна теж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus