USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Євробачення 2019 в Ізраїлі опинилося під загрозою зриву, – ЗМІ

26 Березня 2019 17:24
Міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який у травні повинен пройти в Ізраїлі, може зірватися через загрозу порушення безпеки.

Про це низка ЗМІ написала після того, як 25 березня вранці із сектора Газа було випущено ракету, що впала за 17 км від місця проведення конкурсу, пише УНІАН.

Через загострення ситуації в ЗМІ заговорили про можливе перенесення конкурсу в інше місто або країну, адже організатори не зможуть гарантувати належну безпеку всім учасникам шоу й глядачам.

Ці припущення прокоментували в Європейській мовній спілці, пише The Jerusalem post.

«Ми працюємо з ізраїльською владою, щоб забезпечити всі заходи безпеки та комфорту для всіх, хто готується до Євробачення у травні та бере участь в ньому, а також уважно стежимо за ситуацією в Ізраїлі. Тільки війна або великомасштабна військова операція може зашкодити проведенню конкурсу», – заявили в Європейській мовній спілці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus