USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«З носа пішла кров, постійно втрачав свідомість»: терміново шукають донорів для 9-річного волинянина

6 Липня 2022 20:53
Терміново потрібні донори крові для 9-річного мешканця міста Володимир Дениса Твердого, за життя і здоров’я якого борються медики КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства».

Про це повідомив тато хлопчика Павло.

«Позавчора син зліг із симптомами ангіни. Згодом із носа почала йти кров, і, як ми не намагалися, кровотечу спинити не могли. Денис раз за разом почав втрачати свідомість. Сьогодні, 6 липня, його госпіталізували у Волинську обласну клінічну лікарню. Стан дитини важкий», – розповідає батько хлопчика.

Поки медики намагаються встановити Денискові точний діагноз, для підтримки виснаженого дитячого організму життєво необхідне переливання крові.

«Потрібно два донори у день. Чоловіки із першою групою крові, резус мінус. Благаю, відгукніться!» – просить тато.

Усім охочим здати кров для дитини потрібно звернутися у Волинську обласну станцію переливання крові, зазначивши, що хочете стати донором для Дениса Твердого (перебуває на лікуванні у КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства»).

Для уточнення інформації телефонуйте за номером 0970620676 – Павло (батько).

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus