USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За 7 млн у медоб’єднанні на Волині оновлять відділення анестезіології з операційною

9 Січня 2023 06:18
У Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні, що у Володимирі на вулиці Павлова, 20, планують здійснити капітальний ремонт відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком. На роботи готові витратити майже сім мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги на початку року оголосило комунальне підприємство «Володимир-Волинське ТМО». Тендерні пропозиції прийматимуть до 11 січня.

Очікувана вартість капітального ремонту відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком становить 6 913 278 гривень.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть заміну дверей і покриття підлоги, улаштування цегляних перегородок і перемичок, внутрішнє опорядження приміщень, облаштування системи пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу, електромонтажні роботи, прокладання трубопроводів водопостачання та каналізації тощо.

Усі роботи в медичному об’єднанні планують закінчити до 30 червня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи та змонтовані конструкції становитиме п’ять років.

Нагадаємо, Володимир-Волинське ТМО закуповує пересувну флюороскопічну рентгенівську систему загального призначення – цифрову рентгеноскопічну систему типу С-дуга, а також рентгенівську стаціонарну цифрову ангіографічну систему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus