USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

За місяць Ахметов став багатшим на 830 млн доларів

1 Лютого 2019 13:20
З початку року статки бізнесмена Ріната Ахметова зросли на 830 млн доларів та станом на 1 лютого становили 6,04 млрд доларів.

Про це свідчать дані Bloomberg Billionaires Index, передає Економічна правда.

Донецький бізнесмен піднявся на 263 сходинку рейтингу. Він як і раніше залишається єдиним українцем у рейтингу найбагатших людей світу.

Найбагатшою людиною залишається голова Amazon та Blue Origin Джефф Безос - його статки перевищують 140 мільярдів доларів.



На другому місці Біл Гейтс - 95,8 млрд доларів, третю сходинку посідає Уорен Бафет зі статками у 84,9 млрд доларів, на четвертому місці французький бізнесмен, президент групи компаній Louis Vuitton Бернар Арно (76,6 млрд доларів). Замикає ТОП-5 засновник Facebook Марк Цукерберг, його статки оцінюються у 65,6 млрд доларів.

Як відомо, Bloomberg Billionaires Index оцінює статки ТОП-500 мільярдерів світу.

Як повідомлялося, завдяки афері «Роттердам+» Рінат Ахметов став найбагатшим в Україні. Зокрема, мільярди доларів заробляють на українцях Петро Порошенко, Рінат Ахметов і Віктор Медведчук завдяки схемі «Роттердам+». У тариф на електрику закладено ціну вугілля нібито купленого на біржі в Роттердамі, хоча насправді його поставляють в 4 рази дешевше з «ДНР/ЛНР», тим самим фінансуючи війну в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дуб М.М Показати IP 1 Лютого 2019 14:11
Народ України стає все БІДНІШИМ , а з початку року статки бізнесмена Ріната Ахметова зросли на 830 млн доларів та станом на 1 лютого становили 6,04 млрд доларів. СМІХ І ГРІХ ... Не в казці сказати , не пером описати . В мене маленьке запитання , що таке зробив для України цей "трудяга" , що так зміг "заробити" ....
Лана Показати IP 1 Лютого 2019 14:51
Добре пограбував Ахметка український народ.
Навуходоносор Показати IP 3 Лютого 2019 21:49
Если уважаемый Дуб не знает о "заслугах" "трудяги" Ахметова, то осмелюсь ему о них напомнить. В платежках за тепло, которые получают миллионы украинцев, львиная доля стоимости их - это преступные схемы закупок угля "Ротердам +", это покупка российского газа не на восточной границе страны, а на границе со Словакией или Польшей, то-есть российский газ сначала идет в Европу мимо нас, затем с накруткой возвращается к нам из той же Словакии. За ценой они не стоят, все равно платит потребитель, то-есть население, зато все это дает повод политикам пиарится на лживой энергетической независимости. Те же схемы и в электроэнергетике, те же схемы и в закупке топлива для атомных станций. Все это легло на плечи людей! И таких "трудяг" у нас десятки тысяч! Удивительно, как после 28 лет тотального разграбления Украина еще держится на плаву! Это свидетельствует, прежде всего, о колоссальном богатстве страны, которое она имела на момент провозглашения независимости! При умелом руководстве страна давно вошла бы в пятерку самых богатых европейских стран. Вместо этого страна становится нищими задворками Европы с разрушенной экономикой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus