USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Заборонена піротехніка у Новорічну ніч в Луцьку?

2 Січня 2015 12:21
Ані салютів, ані феєрверків у новорічну ніч в Луцьку не використовували. Із всією відповідальністю про відсутність шкоди від застосування піротехнічних засобів заявив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступник начальника Луцького МВ УМВС, начальник міліції громадської безпеки Володимир Солоненко.

Попри те, що соціальні мережі рясніють обуреними висловами лучан щодо того, що свято Нового року не обійшлося без вибухів, правоохоронці заявляють: цогоріч піротехніки було використано у рази менше. На центральних площах не застосовували ані салютів, ані феєрверків.

Володимир Солоненко відмічає позитив та свідомість більшості мешканців Луцька, які обійшлися без петард та хлопушок. Хоча поодинокі випадки таки були зафіксовані.

Щодо того, що чути вибухи було в парку імені Лесі Українки, то пан Солоненко підтверджує цей факт, але називає його виключним. Більше того, законом використання піротехніки у державні свята, стверджує, все ж не обмежене. А розпорядження міської ради Луцька щодо заборони застосування піротехніки написане з урахуванням цього закону.

«Я всю ніч пробув на центральній площі Луцька. Були поодинокі порушники, які отримували зауваження від правоохоронців та реагували на них. Феєрверків та салютів у центральній частині міста, поблизу шкіл, лікарень в місті не було. Виключенням стали деякі двори», - прокоментував Солоненко.

Нагадаємо, як під час прес-конференції в Управлінні МВС України у Волинській області 30 грудня пояснив начальник Управління МВС України у Волинській області Петро Шпига, заборона на збут і реалізацію піротехнічних засобів існує. Як і покарання за їх використання.

Попередньо із запитом заборонити у святкову ніч використання петард та феєрверків виступив депутат Луцькради Євген Ткачук. Він зауважив, що потрібно поважати героїв АТО, які захищають цілісність України на сході та розділити жалобу тих жінок, котрі втратили синів та чоловіків на війні.

Власне, перед Новим роком в області тривала роз’яснювальна робота з особами, які мають ліцензію на реалізацію піротехніки, а таких на Волині - 24 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Йофі Тофі Показати IP 2 Січня 2015 12:23
Використайте для заставки іншу картинку.це дискредитовує Ультрас рух Волині.
ВН до Йофі Тофі Показати IP 2 Січня 2015 12:28
Згодна. Але фото - чудове
WWW Показати IP 2 Січня 2015 12:30
Тi чинушi хоч десь, хоч у деталях можуть не брехати? Чи це у них в кровi? Бридота ЯКАСЬ, скажи що були салюти в новорiчну нiч i не тiльки у парку, нi йому пороблено - ЗБРЕХАТИ, ЯК ВСЕ ДОБРЕ!
112 Показати IP 2 Січня 2015 12:33
на 33-у ми гатили в районі вул Молоді і дворах, але недовго слава Богу! Раніше треба було це заборонити, а то спокою не мали ні вдень ні вночі. Де старе, а в кого мале - пережити той кошмар треба було з залізними нервами. Колядникам-шпіндюкам заказувала, ото даю гроші і з петардами в нашому дворі щоб не бачила! Думаєте слухали? Фігу!
Ок Показати IP 2 Січня 2015 12:40
"...перед Новим роком в області тривала роз’яснювальна робота з особами, які мають ліцензію на реалізацію піротехніки, а таких на Волині - 24 особи" - Роз'яснювальну роботу треба проводити впродовж року, силами міліції виявляти потенціальних порушників, а не вигукувати потім - Ой! Непрофесійна міліція - народне горе, не менше, аніж алкоголік в родині.
123 Показати IP 2 Січня 2015 12:42
А нашим по феншую, як мертвому кадило... До наших людей не можливо достукатися, гроші на вітер, краще б помогли бійцям АТо або дитячим будинкам. Ми ж Європа на все ....
аяяй Показати IP 2 Січня 2015 12:52
А давайте запретим простым людям все развлечения.Закроем все развлекательные программы,каналы,мероприятия.Нечего давать позитив,только о горе и беде думать надо,время такое
дід Шапокляк до аяяй Показати IP 2 Січня 2015 12:59
А простые люди об этом сами помнят. Они в Оперу и т.д. не ходят.
Влад до аяяй Показати IP 2 Січня 2015 13:04
Тут справа не в тому, що це розвага, а в тому, що вибухи салютів нагадують вибухи гармат і багато бійців, які тільки приїхали з зони АТО попросту бояться цих звуків! До того ж піротехніка коштує божевільних грошей, які краще віддати волонтерам на потреби армії... хоча в кожного своя голова на плечах...
аяяй до Влад Показати IP 2 Січня 2015 14:59
Да что уж там,давайте всю зарплату отдавать на нужды армии,не искать позитивных эмоций,а только сидеть и о горе и войне думать.
аяяй до аяяй Показати IP 4 Січня 2015 10:06
Накаркали,уже канал Интер снимает самые интересные и развлекательные передачи,под прессом наших бдительных патриотов.
аяяю Показати IP 2 Січня 2015 12:57
В дурній голові завжди "празднік", приємно, коли думки не заважають "развлєкаться"
Саша Показати IP 2 Січня 2015 13:12
Володя ти колись був нормальним хлопцем і хватить брехати!!! Салюти було чути даже у Лаврів там де ти живеш! І приземлися на землю і навчися здороватися бо колись ти спустишся на землю і люди так перестали тебе поважати бо у вашій сімї тількі одна людина нормальна- це твій батько.
Патріотка до Саша Показати IP 2 Січня 2015 17:58
Навчись читати і аналізувати прочитане!!! чітко написано "Заступник начальника міліції Луцького МВ УМВС, начальник міліції громадської безпеки Володимир Солоненко." явно Вова ще до такого не дослужився!!!
Саша до Патріотка Показати IP 2 Січня 2015 19:09
чуєш патріотко,ти навчися ясно виражати свою думку,я прекрасно знаю хто такий Володя Солоненко і до нього звертався.
33-й квартал Показати IP 2 Січня 2015 13:27
З 12:00 до 02:30 салюти не переставали гриміти. Такої надзвичайно частої й довготривалої стрілянини ще не було жодного року. Це ж треба мєнтярам так позаливати водярою очі і вуха, щоб нічого не бачити і не чути.
аяяй до 33-й квартал Показати IP 2 Січня 2015 14:56
Не ври!!!!!!!!!
йопт Показати IP 2 Січня 2015 16:19
Вова Солоненко, чьо ти впарюєш? зразу біля міськвідділку запускали!
лучанка Показати IP 2 Січня 2015 19:48
та в районі площі Грушевського бахкали без перестанку до 3-ої ночі, а вони не чули бачте, може поглохли? БРЕХУНИ
вишків Показати IP 2 Січня 2015 20:52
на вишкові до 2.40 так гателили що аж дим по вулиці стелився! могли б штрафів назбирати на весь січень! Брехуни і нероби!
33 квартал Показати IP 3 Січня 2015 01:05
біля піцерії Соло на молоді на дит майданчику салюти цілу ніч пускали і нічого дивно те що ходила патрульна служба ніхто зауваження ніякого навіть не предьявив про що далі можна говорити якщо навіть сотруднікі міліції ніяк не реагують ганьба луцьким ппс - нікам
33 район Показати IP 3 Січня 2015 01:08
біля Трьошкі пів ночі чтріляли пітарди і салюти і нічого правильно сказали нашим по феншую як мертвому кадило влада ніяк не реагує зовсім
відродження 7 Показати IP 3 Січня 2015 01:10
гатили салютами до ранку зауважень не було ніяких хоча напроти опорного пункту стріляли майже не коло дверей вхідних наші мєнтяри заквасили ше до 12 ночі
ТТ Показати IP 3 Січня 2015 10:47
Ось і вся "повага" до правоохоронців... Чому ж жоден з коментаторів не проявив свою громадянську позицію, не зафіксував на відео факти порушень і не повідомив за належністю? А де Ви, славнозвісні та невідомі героі по протидіі порушенням злочинноі влади в м. Луцьк, у т.ч. організовані під прапорами ПС та Самооборони? Могли б показати приклад, як тре працювати по попередженню та припиненню правопорушень. Звичайно групами штурмувати інвалідів простіше й безпечніше.
Анонім до ТТ Показати IP 3 Січня 2015 12:29
От i все iм'я нашим правоохоронцям - iнвалIди ви чого туди поперли працювати, як вам приклад показувати? Папiк за горiлку притягнули на роботу в МВС? Хоч майте совicть виконуйте свою роботу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus