USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку і прилеглих селах заборонили феєрверки

24 Лютого 2021 23:30
У населених пунктах Луцької міської територіальної громади заборонено запускати феєрверки, салюти та проводити інші розважальні заходи і видовища з використанням піротехнічних виробів.

Про це стало відомо 24 лютого під час пленарного засідання сьомої сесії Луцької міської ради.

Як розповів керівник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк, подібна заборона діє в Луцьку із 2014 року. Вона стосується надання адміністративної послуги з запускання висотних салютів, яка надавалася на свята, наприклад, на День міста чи День Незалежності.

На феєрверки, які можна придбати в магазинах, розповсюджується інша заборона. Люди, які запускають ці піротехнічні вироби, порушують передусім режим тиші, за чим має слідкувати поліція.

Проєкт рішення Про заборону використання піротехнічних виробів (феєрверків) на території Луцької міської територіальної громади депутати розглянули у зв’язку з приєднанням до міста навколишніх сіл і зміною формату антитерористичної операції на операцію об’єднаних сил на сході країни.

Обранці громади підтримали проєкт рішення.

Отож, на території Луцької міської територіальної громади на час проведення в Україні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, визначених окремими рішеннями Верховного головнокомандувача Збройних сил України, буде заборонено проведення феєрверків, салютів та інших розважальних заходів і видовищ з використанням піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 25 Лютого 2021 06:35
Тільки за!!!!
З Луцька))) Показати IP 25 Лютого 2021 10:03
Там в забороні, що діє з 2014 року є н'юанс... Там написано "на час проведення АТО". А зараз ніби ООС, і багато є "розумників" які користуються цією нішею та нехтують законом. Я за двома руками!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus