USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Заходи у Луцьку до Дня Захисника України та 75-ої річниці УПА

5 Жовтня 2017 09:00
13-14 жовтня КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» спільно з громадськими організаціями Луцька проводять ряд заходів для відзначення Дня Захисника України та 75-ої річниці з Дня створення УПА.

В зв’язку з цим в місті планується проведення наступних заходів:

13 жовтня – пейнтбольний турнір пам’яті Героїв АТО. До участі запрошуються команди, учасники якої досягли 16-річного віку. Кількість учасників команди - 5 осіб (4 гравці та 1 запасний). Реєстрація триває до 11 жовтня, повідомляють організатори, за цим посиланням.

В паралельній сітці з дорослими на пейнтбольному майданчику змагатимуться команди школярів – представників луцьких навчальних закладів. Переможці будуть нагороджені медалями та призами.

Під час заходу будуть збирати кошти на лікування Дмитру Ткачуку – учаснику російсько-української війни, інструктору військово-патріотичного табору «Волинська Січ».

14 жовтня впродовж дня на Театральній площі діятиме виставка «Воїни. Історія українського війська». На зображеннях виставки представлений образ українського вояка від часів Київської Русі до сьогодення. Експозиція дає змогу зазирнути в минуле та подивитись, якими були однострої та зброя українських воїнів у різні історичні епохи.

Також 14 жовтня о 19:00 з Київського майдану розпочнеться смолоскипний марш до Дня Захисника України. Маршрут пролягатиме попри Театральний майдан до Замкової площі, де о 21:00 розпочнеться пісенна ватра.

Організаторами даних заходів є: Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м.Луцьк, ГО «ВМР «Національний Альянс», ПЛАСТ Станиця Луцьк, ГО «Волинська Січ», Молодіжний Центр Волині, Західний Корпус та Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Додаткову інформацію щодо заходів можна отримати на сторінці у Фейсбук.

Запрошуємо лучан та гостей міста долучитись до заходів!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2017 13:41
Яке упа? Що ви святкуєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus