USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Серця ветеранів та воїнів АТО зігріли українською піснею

15 Жовтня 2015 14:22
Воїнів та ветеранів АТО, які боронили цілісність України на сході, привітали святковим концертом.

Захід відбувся 14 жовтня у Волинському обласному музично-академічному театрі імені Т.Г. Шевченка.

Протягом усього концерту артисти театру тішили українських захисників патріотичними піснями й танцями.

Тож, на початку дійства усіх присутніх у залі захисників привітав голова Волинської регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП», депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов:

«Мені приємно, що Волинь - це патріотичний край, який єднає патріотів та працює задля України. Ми шануємо наших бійців, які захищали рідну країну на сході, а також вшановуємо пам’ять тих воїнів, які не повернулися. Окрім цього, ми глибоко поважаємо тих громадян, які своєю волонтерською працею допомагають нашим хлопцям боронити рідний край. З нами Бог – з нами Україна», - звернувся він до присутніх у залі.


Опісля вітальне слово виголосила заступник голови правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», депутат Луцької міської ради Ірина Констанкевич. Вона зазначила, що у Луцьку День захисника України розпочали дуже символічно, зокрема, пригадала про відкриття музею пам’яті героїв Майдану та АТО під назвою«Волиняни на захисті суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України».

«Упродовж усього дня відбуваються дуже знаменні і символічні події, присвячені одному – згуртування нас навколо патріотичної ідеї, навколо того, щоб ми, відчувши себе українцями, відстоювали своє право ними бути», - сказала обраниця громади.


Про власне захоплення культурним дійством розповів й присутній у залі військовослужбовець Анатолій, якому про справжні жахіття війни відомо не зі слів інших:

«Дуже приємно замість свисту куль слухати чудові пісні у такому гарному виконанні. Це додає святкового настрою. Українська пісня – неймовірно прекрасна. А святковий концерт для мене став «родзинкою» цього дня», - зазначив луцький боєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 15 Жовтня 2015 15:09
концерт ніби для воінів АТО , але в залі в основновму бабусі - слухачі та жіночки.якось не по фен- шуй.. чи то ті, кого вдалось "заманити"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus