USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Закрили близько 500 кримінальних справ щодо волинських бійців

30 Травня 2018 14:31
Близько 500 кримінальних проваджень у справах бійців 51 бригади, яких звинувачували у дезертирстві та самовільному залишені частини, закрили. Про це на своїй сторінці в мережі написав адвокат Василь Нагорний.

"4 роки мордували бійців 51 бригиди, 4 роки за доносами недолугих радників та міністерських чинів, намагались змішати з багном бійців першої хвилі, які стали першими на захист України. Їм вдалося ліквідувати бригаду, але не вдалося «ліквідувати» честь бійців.

Сьогодні дуже важливий день…Сьогодні я побачив результат своєї чотирирічної роботи. Всі справи по бійцям №51 бригади (спочатку фігурувало 1700 бійців, зараз близько 500), яких звинувачували у дезертирстві та самовільному залишенні частини – ЗАКРИТІ, в зв’язку з відсутністю складу злочину в діях бійців! Відомості про це, 25 травня 2018 року внесені в ЄРДР.

На повістці денній залишається «запорізька справа», де судять ще 20 бійців 51 бригади. Дуже сподіваюсь, що і там відстоїмо честь хлопців", - йдеться у дописі правозахисника.

Василь Нагорний додає, що в ході захисту бійців був вражений героїзмом окремих бійців і підрозділів цієї бригади. "Де тільки наші не були.... Це вже окрема тема, і я доведу, що ця бригада була героїчною... вічна пам'ять полеглим", - додав адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus