USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заслужені вчителі Волині отримали подяки та цінні подарунки

8 Жовтня 2018 16:33
У День працівників освіти укропівці в усіх районах і містах Волині відвідали з подарунками від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» педагогів, які десятиліттями самовіддано передавали знання і вміння своїм учням, а тепер заслужено відпочивають.

Саме вони найбільше чекають уваги і щирого поцінування їхньої праці молодшим поколінням, кому вони віддавали серце та душу, пише прес-служба УКРОПу.

Голова обласної ради Ігор Палиця переконаний, що вчителі найбільш варті відзнаки, хоча, можливо, інколи про них незаслужено забувають владні структури. Отож уповноважив від Фонду «Тільки разом» вручити шановним педагогам цінні подарунки. Теплі слова вдячності за чуйність і витримку, наполегливість і самопожертву, вимогливість і доброту отримали щирі патріоти Волині, наставники багатьох поколінь.

Представники горохівського УКРОПу завітали до трьох знаних у районі вчителів: Людмили Лук'янівни Мудрак, вчителя української мови та літератури Горохівської ЗОШ I-III ступенів №1 ім.І.Я.Франка із 44-річним стажем, Ганни Федорівни Бабій із с. Ощів, у якої понад шість десятиліть безперервної вчительської праці, та Ірини Олександрівни Алімової із с. Угринів, яка віддала 55 років життя вчительській праці.


Привітання та подарунки в День працівників освіти від представництва Фонду Ігоря Палиці та ківерцівського УКРОПу отримали заслужені вчителі України Галина Миколаївна Черняк та Леся Григорівна Ковальчук.

Заслуженого вчителя України Лідію Микитівну Романюк привітали депутати Іваничівської районної ради, укропівці Сергій Недбайло і Павло Семенюк.

Вчитель історії вищої категорії із 30-літнім стажем Ірина Леонтіївна Беженар отримала вітання від керівника Володимир-Волинського міського осередку УКРОПу Сергія Радкевича.

Заслуженого пенсіонера педагогічної ниви із села Лише Луцького району Галину Тарасівну Корецьку відвідали з подарунками депутат Луцької райради, укропівець Олександр Бляшук та представники Фонду "Тільки разом".

Вчитель-методист, заступник директора з навчально-виховної роботи Турійської ЗОШ І-ІІІ ст. із 47-літнім педагогічним стажем Людмила Миколаївна Троць отримала вітання від голови Турійського районного осередку УКРОПу Василя Шудрука.


Ростислав Прокопович Яручик, вчитель хімії, 30-років працював директором Рожищенської ЗОШ№1, а тепер на заслуженому відпочинку. Його і вчитель світової літератури із 40-літнім стажем Валентину Андріївну Кузаву привітав очільник Рожищенського УКРОПу, депутата міської ради Григорій Козакевич.

Вчителя хімії та біології, Камінь-Каширського НВК N2, заслуженого вчителя України, лауреата Соросівської премії із 54-річним стажем роботи Ганну Максимівну Зубок та вчителя української мови та літератури з 45-тирічним стажем, заслуженого вчителя України Надію Омелянівну Міщук із села Рудка Червинська, що на Камінь-Каширщині, привітав подарунками у день свята укропівець Юрій Дмитрук.

Усі вони унікальні, самобутні, неперевершені. За плечима у кожного, до кого завітали укропівці, - по три-чотири десятки років важкої і відповідальної вчительської праці та тисячі учнів, які уже впевнено реалізують набуті знання на власній професійній ниві. Заслужені педагоги із особливою вдячністю приймали вітання та подарунки, бо пам'ять і увага – це найбільш цінне для тих, хто роками навчав інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus