USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затвердили перелік громадян, які їздитимуть приміським транспортом Луцької громади безкоштовно

19 Травня 2021 15:40
Затвердили перелік громадян, які зможуть безкоштовно користуватися послугами приміського громадського транспорту Луцької територіальної громади цього року.

Про це під час засідання виконкому 19 травня повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

Тож, члени виконкому затвердили перелік категорій громадян, які зареєстровані в Луцьку та інших населених пунктах, що належать до Луцької міської територіальної громади, яким бездотаційно буде надаватись безкоштовний проїзд при здійсненні перевезень приміським громадським транспортом (автобус) Луцької міської територіальної громади у 2021 році.

Пільгові перевезення здійснюватимуть за умови пред’явлення відповідного посвідчення та електронного квитка.

Усього в переліку – 33 категорії громадян.
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 19 Травня 2021 16:18
Згідно норми ЗУ про національну поліцію ,а саме ст.62, ч.10,п.7 зазначено,що під час виконання поліцейських повноважень користується безоплатно всіма видами громадського транспорту міського, приміського і місцевого сполучення (крім таксі), а також попутним транспортом. Поліцейські, які виконують повноваження поліції на транспортних засобах, крім того, мають право на безоплатний проїзд у поїздах, на річкових і морських суднах. Під час службових відряджень поліцейські мають право на позачергове придбання квитків на всі види транспорту і розміщення в готелях при пред’явленні службового посвідчення та посвідчення про відрядження; Рішення місцевої влади не може суперечити Закону України!!! Вчіть мат часть
Він до 123 Показати IP 19 Травня 2021 16:54
Виконавчий комітет вище закону. Не тільки порушується закон про поліцію, а ще багато інших.
Анонім до 123 Показати IP 19 Травня 2021 17:52
"Вчіть мат часть"-що це за дивне словосполучення,напиши рідною мовою що вивчати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus