USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завдяки ковельській дітворі військові отримають безпілотник «Хрущик»

2 Грудня 2022 07:08
Ворожий безпілотник, на ремонт якого збирали кошти небайдужі ковельські дітлахи, невдовзі допомагатиме нашим військовим протистояти окупантам.

Ще у серпні Ковельська міська рада писала про чудових дітей, які збирали кошти, зокрема, продаючи власні іграшки, для української армії. Усі гроші, майже 30 тисяч гривень, вони передали тоді працівнику волинського вишу на ремонт збитого ворожого безпілотника.

А днями він завітав у Ковель, аби показати, на що були використані донати ковельчан.

«Хрущика», так назвала дітвора БЛА, побачили усі в дії. Крім того, що окремі його деталі кожен юний волонтер зміг взяти до рук, їм ще й продемонстрували відео, зняте з допомогою безпілотника, якого «оживили» завдяки старанням дітвори.
Бабуся-помічниця волонтерів Любов Гузар, яка, до слова, доводиться тіткою відомому співаку Олександру Положинському, каже, що тепер діти розуміють і наочно бачать, для чого провели на пекучому сонці не один день, щодня летіли на свій «пост», аби тримати там «оборону».

Доцент кафедри прикладної математики та механіки Луцького національного технічного університету Олексій Приходько запевнив, що найближчими днями безпілотник передадуть на фронт, де він допомагатиме нашим військовим. «Хрущик» займатиметься розвідкою і не тільки.

Подякував дітям, батькам і пані Любові міський голова Ковеля Ігор Чайка: «Ви – великі молодці. Кожен з вас зробив свій внесок у нашу спільну Перемогу. Пишаюсь Вами безмежно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus