USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Завтра у Луцьку - День жалоби

18 Квітня 2017 12:21
У зв’язку з похованням учасника бойових дій, голови громадської спілки “Спілка воїнів АТО Волині” Олега Твердохліба у Луцьку оголошено День жалоби. Відповідне розпорядження підписав виконувач обов'язків міського голови Ігор Поліщук.

"Оголосити в місті Луцьку 19 квітня 2017 року днем жалоби. На знак скорботи за загиблими забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території міста.

Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території міста. Заборонити звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті", - йдеться у розпорядження № 212.

Нагадаємо, прощання з айдарівцем Олегом Твердохлібом на псевдо «Сармат» розпочалося 18 квітня у Свято-Троїцькому соборі Луцька.

Панахида розпочнеться 19 квітня об 11:00 у Свято-Троїцькому соборі Луцька. Олег Твердохліб помер 17 квітня після довгої боротьби з важкою хворобою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus