USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Збірна Волині з рукопашного бою посіла друге місце на чемпіонаті України

15 Квітня 2024 10:20
У Києві 12-13 квітня проходив чемпіонат України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів віком від 10 до 17 років. У змаганнях прийняли участь понад 700 спортсменів із 17 областей.

Збірну Волинської області представляло 30 спортсменів із спортивних організацій: Волинський обласний спортивний клуб «Магістр», бійцівський клуб «BUSHІDO», Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт».

Змагання відбувалися в двох розділах (контактах): «дозований» та «легкий».

За результатами напружених поєдинків в розділі «дозованого» контакту з рукопашного бою треті місця та бронзові нагороди здобули Сильмаха Роман (ВРКРБ «Інсайт»), Прозновський Олександр, Дудік Петро, Коляда Денис, Ткачук Михайло, Бичок Вадим (ВОСК «Магістр»). Другі місця та «срібні» нагороди вибороли: Вівсяний Артем (БК «BUSHІDO»), Шеремет Владислав, Винарський Павло, Мартинюк Юрій, Митюк Анатолій (ВОСК «Магістр»).

Переможцями Чемпіонату України з рукопашного бою стали: Хлопецький Денис, Урда Ярослав, Приймак Артем, Іваникович Василь (БК «BUSHІDO»), Браславський Дмитро, Кучабський Микола (ВОСК «Магістр»).

Читати ще: «Кажуть, що усі бійці «пробиті», але я радію, що таким не є», – волинський боєць ММА про срібло чемпіонату Європи, сербів-провокаторів та хуліганські пригоди. Інтерв’ю

Крім того, за волю до перемоги та бійцівські якості спеціальними кубками були відзначені Вівсяний Артем (БК «BUSHІDO») та Винарський Павло (ВОСК «Магістр»).

У розділі «легкий» контакт приймав участь невеликий склад збірної області, проте результат виявився також вдалим. Так, треті місця у своїх віко-вагових категоріях вибороли Чайка Андрій (ВРКРБ «Інсайт»), Іваникович Василь (БК «BUSHІDO»). Друге місце посів Приймак Артем (БК «BUSHІDO»). Чемпіонами змагань стали Кучуков Георгій, Посполітак Максим та Панасюк Олександра (БК «BUSHІDO»).

Читати ще: Наші бійці – найкращі в Україні: волиняни здобули на чемпіонаті Європи з ММА золото та три срібла. Фото

У підсумку поєдинків в розділі «дозованого» контакту в загальнокомандному заліку збірна Волинської області на Чемпіонаті України з рукопашного бою посіла ІІ командне місце. І місце виборола збірна Київської області, а ІІІ місце – команда Дніпропетровської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus