USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Здійснив давню мрію: «Слуга народу» самовільно поїхав знайомитися до Лукашенка. Фото, відео

20 Квітня 2021 14:17
Нардеп партії «Слуга народу» Євгеній Шевченко приїхав на зустріч до Олександра Лукашенка у Палац Незалежності в Мінську і заявив, що завжди мріяв про знайомство.

Про це повідомляють пресслужба Лукашенка та «Белта», передає Українська правда.

Зазначається, що зустріч відбувається у кабінеті Лукашенка. Вітаючись, Лукашенко сказав, що йому приємно познайомитися з нардепом: «Виявляється, є в Україні ще люди, які поважають білорусів». На що Шевченко відповів, що йому велика честь познайомитися, і він про це давно мріяв.

«Знаю, що відбувається в моїй рідній Україні. Ви знаєте моє ставлення до України – не тільки як президента, а й моє особисте ставлення. Тому дуже важлива ця наша зустріч як такий добрий сигнал. Я сподіваюся, що це буде добрим сигналом, виходячи з того, що я знаю про вас і вашу позицію щодо українсько-білоруських відносин і взагалі стосовно Білорусі», - сказав Лукашенко.
На візит відреагували в «Слузі народу». Утім, там просто зняли з себе відповідальність, пояснивши, що ніяких доручень не давали. Як повідомляє LIGA.net зі слів заступника голови фракції Олександра Корнієнка, нардепа офіційно ніхто не делегував до Білорусі і це є тільки його ініціативою. Повідомляється, що це є порушенням порядку ведення міжнародної політики і очікують пояснень від нардепа.Нагадаємо, Україна не визнає Лукашенка як президента Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 20 Квітня 2021 15:36
Хоча б один нормальний.
Рошенко Показати IP 20 Квітня 2021 15:57
Це зрада!
Майнрид Показати IP 20 Квітня 2021 17:45
Нова методичка під'їхала.
Вася Олика ПЛ Показати IP 20 Квітня 2021 18:55
Браво Шевченка !!! Таких президентів як Лукашенко більше немає, я впевнений що ця людина дійсно готова померти у боротьбі за свою батьківщину і за свій народ !!!
Лучанин Показати IP 20 Квітня 2021 19:12
Молодец Шевченко. Один адекватний депутат .
Адам Жоршович Показати IP 21 Квітня 2021 05:51
Яка ляпота! Жаба з гадюкою зустрілася!!! На радощах прогресивний радянський нарід б'ється в екстазі жмакая киву

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus