USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зеленський нагодував американських журналістів салом на кухні своїх батьків у Кривому Розі. Фото

15 Червня 2021 16:36
Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з журналістами CBS News у неформальній обстановці – за сніданком у квартирі своїх батьків в Кривому Розі. Зокрема, 43-річну Холлі Вільямс сім’я глави держави пригощала салом на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнім печивом і бренді.

Про це йдеться в репортажі телеканалу, пише Страна.

На фото, яке опублікував CBS News, зафіксовано, як за сніданком, крім Зеленського, його батьків і журналістів, присутній також і глава Офісу президента Андрій Єрмак. На столі стоять тарілки з сиром і ковбасою, салом, житнім хлібом, овочами (помідорами і огірками). Також там є нарізані шматочки лосося.
Напередодні саміту президента США Джо Байдена з російським колегою Володимиром Путіним, як повідомляє телеканал, Зеленський заявив, що він хоче, аби Америка підтримала заявку України на вступ до НАТО – «крок, який, як побоюються США, може загострити напруженість у відносинах з Москвою».

Журналісти також запитали Зеленського, чому США повинен хвилювати конфлікт в Україні, яка знаходиться за тисячі миль від кордонів Сполучених Штатів. На це президент відповів, «завтра це може прийти у їхні домівки».

Під час сніданку Зеленський розповів, що його батьки завжди турбувалися про нього з моменту його обрання на посаду президента. Батько президента зізнався журналістові, що кар’єра гумориста, а не політика, йому «більше до душі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Експерт Показати IP 15 Червня 2021 16:43
Це все показуха. Побували у батьків президента, показав Володимир, як живуть і можливо виживають його батьки в чотирьохкімнатній квартирі у Кривому Розі. Нічого страшного, у моїх батьків така ж кухня 5.8 метрів квадратних, що ледь вміщаються за столом дві людини повечеряти або поснідати, третій особі треба їсти стоячи. А тепер Володя запроси американців у свій власний будинок, площею 353 квадратних метрів до села Іванковичі на Київщині, або ж у три власних квартири в м. Києві, - площами 131, 198, 254 квадратних метрів чи можливо запроси до квартири у Великій Британії, площею 91 квадратний метр, або ж до державної дачи у Конче-Заспі.
Лучанин Показати IP 15 Червня 2021 17:20
А Єрмак там, щоб Вова нічого зайвого не ляпнув...?
Степан (Крымчанин) Показати IP 15 Червня 2021 17:36
Можно в Крым, в Ливадию. Там апартаменты супер. Неплохая вилла в Евпатории рядом со скромным ВИП комплексом "Юля"-известно какая.
Анонім до Степан (Крымчанин) Показати IP 15 Червня 2021 18:01
Так кто ж в этот лепрозорий из нормальных людей поедет то ?
турбо режим Показати IP 15 Червня 2021 21:51
какая разница!главное поддержка 73 % и рейтинг на сегодня 30 %! и за мову забудьте!
Eврей - салоїд Показати IP 15 Червня 2021 22:17
Це як безалкогольна горілка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus