USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Зеленський про дозвіл на виїзд: прошу Генштаб не ухвалювати без мене подібних рішень

5 Липня 2022 23:13
Президент Володимир Зеленський пообіцяв розібратися в питанні порядку виїзду за межі місць реєстрації осіб, які є військовозобов’язаними, на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача у середу.

Про це глава держави заявив у вечірньому відеозверненні 5 липня.

«Сьогодні в суспільстві виникло багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ щодо отримання певних дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів.

Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення. Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і Головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження Порядку отримання дозволів. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень», – йдеться у повідомленні Зеленський.
Нагадаємо, Генштаб удосконалює нормативно-правову базу, щоб володіти повною інформацією про мобілізаційний ресурс. Генштаб ЗСУ оприлюднив інформацію про те, що у воєнний час забороняється виїзд призовників, військовозобов’язаних та резервістів з місця проживання без дозволу керівника відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Водночас, у разі необхідності можна буде отримати дозвіл у територіальному центрі терміном від 30 діб до року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Да Показати IP 6 Липня 2022 07:39
Зеля головний рішало. Пздц. Що буде далі?
1 до Да Показати IP 6 Липня 2022 11:01
Хм, він же ніби президент і верховний головнокомандувач... А хто тоді має бути головним рішалом, якщо не він? Не розумію вашого нерозуміння і здивування
Анонім до Да Показати IP 6 Липня 2022 11:54
зеленський президент і якщо ви так кажете то і рішало головне . а не будуть рішати всі кому вздумається.
Анонім Показати IP 6 Липня 2022 08:11
проти Залужного працюють, страхуються на наступні вибори
Анонім Показати IP 6 Липня 2022 11:32
президент має знати про такі рішення . а не вирішують самі. вони і жінок би призвали усіх якби гвалт не зчинили. ще ті рішали видно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus