USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Зеленський вручив державні нагороди українським бійцям на Донбасі

14 Жовтня 2019 22:00
Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Донецькій області вручив державні нагороди українськии бійцям.

Про це йдеться на сайті президента.

Зазначається, що Зеленський ознайомився з ситуацією на лінії зіткнення, а також з умовами несення служби та проживання українських військових на передовій.

«З власної ініціативи, без подання Міністерства оборони України, президент вручив державні нагороди та годинники п’ятьом бійцям 92-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних сил України», – йдеться в повідомленні.

Водночас населений пункт, де президент зустрічався з військовими, не вказується.

Пресслужба повідомляє також, що Зеленський вшанував пам’ять Героя України, заступника командира батальйону 72-ї окремої механізованої бригади Андрія Кизила, поклавши квіти до пам’ятника захисникам Авдіївки у Донецькій області з портретом загиблого воїна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іванка Показати IP 15 Жовтня 2019 03:49
Це було глибоко в тилу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus