USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ЖК «Caramel Residence» – житло для тих, хто цінує свій час*

20 Вересня 2019 08:00
Час – один з найцінніших людських ресурсів. Адже він обмежений і невпинний. Тож цінувати власний час повинен кожен. Бо кожна хвилина – неповторна, її не повернеш назад, і людина самостійно вирішує на що витратити цей ресурс та як ним розпорядитися. Для мешканців ЖК «Caramel Residence» економити час на дорогу в будь-яку частину міста легко завдяки вдалому розташуванню новобудови.

Вміння раціонально використовувати час, грамотно ним керувати навіть отримало свій термін – тайм менеджемент. Правильно організований день – запорука успіху. Тому кожна хвилина має бути використана з користю, щоб згодом не шкодувати про втрачений час.

Зазвичай набір стандартних часових проміжків в дорослої, активної людини, включає і час на дорогу/добирання з пункту А до пункту Б (з дому на роботу, в магазин, спортзал і под.), а одна з відправних точок найчастіше – дім. Тож від того, де ваша оселя розташована, як звідти можна дістатися до вибраного вами пункту, залежить і час, який ви витратите на дорогу.

Погодьтеся, краще довше побути з родиною, аніж втрачати цей час на шлях до магазину. А для людей ділових давно знайомий вислів «Час – це гроші» і ліпше його використати на справу, аніж на дорогу до роботи, і не важливо чим ви добираєтеся: власним чи громадським транспортом, чи йдете пішки.

Тому для тих, хто цінує свій час, розташування ЖК «Caramel Residence» від Будівельної компанії ЛДБК буде ідеальним рішенням. Збудований в затишному спальному районі, обабіч міського парку, разом з тим – не відрізаний від міського життя, хоч і захищений від його гамору.
Звідси надзвичайно просто доїхати в будь-яку точку міста за лічені хвилини. І це може перевірити кожен. Журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини провели експеримент: скільки часу забирає дорога від комплексу в різні частини міста. Звичайно, якщо у вашому розпорядженні власне авто, то ця задача набагато спрощується. Проте, обираючи житло навіть в такому разі, треба враховувати відстань від помешкання до ключових місць, якими будете їздити: все-таки ви будете оплачувати бензин.

За легендою, автівки в нас нема, зате є діти. Тож починаючи наш шлях від уже заселеного будинку, перший пункт призначення – школа та дитячий садочок. Адже ранок багатьох батьків і дітей розпочинається саме так. Загалом шлях від ЖК «Caramel Residence» до ЗОШ № 11 та ДНЗ № 37 (вони розташовані зовсім поруч) займає всього 8 хвилин.
Отже, діти у школі, садочку, а ми повертаємось на зупинку – їдемо «на роботу». Звідси, наприклад, до Завокзального ринку, до автостанції – 5 хвилин їзди. Але на цьому наш експеримент не завершується, адже це не єдиний маршрут, яким можуть їхати мешканці комплексу. Тому – повертаємось «додому».

Наступний пункт призначення – центр міста. Знову стоїмо на зупинці. За хвилину-другу під’їжджають маршрутки. Сідаємо в напрямку ЦУМу, їдемо понад РАЦСом, кінотеатром «Промінь». Загалом ми прибуваємо на зупинку біля готелю «Україна» за лічені 11 хвилин.
Повертаємося «додому» вже іншим шляхом – через проспект Волі, повз Київський майдан та міську лікарню. Цей маршрут теж варто протестувати, адже часом доведеться мешканцям комплексу їхати і в цьому напрямку. Загалом на цей шлях зайняв менше, ніж пів години – 28 хвилин.

Отже ми повернулися туди, звідки й приїхали – на вулицю Конякіна. Дорогою з зупинки забігаємо за продуктами, в аптеку, які теж неподалік.

Тож який можна зробити висновок? ЖК «Caramel Residence» розташований у вдалому місці з чудовою транспортною розв’язкою – навіть без власного авто звідси не проблема дістатися в будь-яку точку міста. Так, можна додати кілька хвилин похибки на несприятливу погоду, інтенсивний рух та більшу кількість пасажирів. Але й у такому разі результат цілком пристойний. Магазини, школа, садочок, аптеки розташовані поруч. А прилеглий парк – додатковий бонус, особливо для будинку, який розташований в місті. Тому для тих, хто обирає, де придбати житло і цінує свій час, квартира у цьому комплексі – чудове рішення.
Більше деталей деталі про квартири в комплексі можна отримати за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, або за телефонами (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus