USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Жорстка блокада: польські протестувальники повністю перекрили рух транспорту на деяких пунктах пропуску

20 Лютого 2024 14:38
Українські прикордонники отримали від представників Прикордонної варти Польщі інформацію про плани страйкарів щодо більш жорсткого обмеження руху транспортних засобів.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зокрема в рамках акції протесту польських фермерів в обидвох напрямках повністю заблоковано рух вантажівок через пункт пропуску «Медика – Шегині». Термін завершення такого блокування не повідомляли.

«Долгобичув – Угринів». Біля пункту пропуску протестувальники озвучили намір перекрити рух для усіх видів транспорту до 17:00 20 лютого.

«Зосін – Устилуг». З 13:00 до 16:00 за київським часом протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках. Обіцяють пропускати лише вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою.

Читати ще: У Польщі почався загальний страйк фермерів. До них доєдналися мисливці

«Корчова – Краківець». До 21:00 (за київським часом) 20 лютого протестувальники планують блокувати рух усіх вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.

«Гребене – Рава-Руська». Протестувальники з 13:00 години (за київським часом) 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, крім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

Читати ще: В уряді Польщі звернулися до фермерів перед повною блокадою кордону. Про що попередили

«Дорогуськ – Ягодин». До 19:00 за київським часом організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажного транспорту в обидвох напрямках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Лютого 2024 15:22
Молодці поляки: якщо з'явився сусід виявився дурнем, чому б на ньому не заробити.
К.лучанин Показати IP 20 Лютого 2024 15:27
Путін дуже задоволений від дій поляків , аж аплодує! Більше нічого додати. Все як на ладоні видно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus