USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Жителі Херсона героїчно вийшли проти колони окупантів. Відео

5 Березня 2022 09:11
У Херсон, який кілька днів перебуває в облозі окупантів, місцеві жителі голими руками намагалися зупинити російську військову техніку.

Так українці висловлювали свою позицію про те, що «визволителів» із Росії вони не чекали і що Херсон – це Україна, повідомляє Obozrevatel.

Відповідне відео опублікували на Youtube у п’ятницю, 4 березня. Цього дня окупанти спробували влаштувати «постановку» з видачею гуманітарки, але на них чекали херсонці з українськими прапорами.

Серед протестувальників проти окупації були також жінки, деякі чоловіки навіть лягали під автомобілі. На опублікованих кадрах чути, що російські військові стріляли.

«Окупанти, додому! Хто вас чіпав? Розвертайтеся і їдьте назад!» – кричали люди.
Зазначимо, що жителі Херсона вийшли зустрічати «гуманітарну допомогу» від РФ з українськими прапорами. А окупанти привезли кілька машин із людьми, яких намагалися видати за місцевих жителів, «ощасливлених» отриманням російської «гуманітарки», проте постановка провалилася.

Нагадаємо, 3 березня голова ОДА повідомив, що будинок Херсонської ОДА зайняв ворог. Водночас міський голова Херсона поінформував, що у мерії працює штаб, який займається питаннями життєзабезпечення, над містом – український прапор, усі депутати та чиновники попереджені про відповідальність за держзраду. У Херсоні агресор захопив приміщення ТРК «Громадське мовлення: Херсон» та планує поширювати дезінформацію.

Російські військові встановлюють розтяжки у центрі міста. У Херсоні містяни вмикають гімн України.

4 березня у Херсонській області відключили мобільні мережі Vodafone та Київстар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus