USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жителі волинського села більше року потерпають без фельдшера

27 Вересня 2018 20:54
У селі Сапогове Ківерцівського району уже більше року немає фельдшера. Хоча місцевий ФАП нібито й не зачинений, та жителі не мають до кого звернутися за медичною допомогою.

Про це під час сесії обласної ради вказав у запиті депутат Олександр Омельчук, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«До мене звернулися жителі Сапогове із проханням про допомогу, - зазначив укропівець. – Зібрали підписи 54 односельчан, бо проблема турбує багатьох. Фельдшер у селі звільнився із роботи ще 25 липня 2017 року і з того часу сільські жителі не можуть отримати медичну допомогу за місцем проживання. Вони уже зверталися у різні інстанції, у тому числі до головного лікаря Ківерцівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олеся Марищука, але питання так і не вирішилося».

За словами депутата, у селі проживає чимало людей пенсійного віку та дітей, які найбільше потребують термінової допомоги сільського медика. Іноді час іде на хвилини і вчасне реагування може врятувати чиєсь життя.

«Розуміємо, що в Україні тривають реформи у різних сферах, направлені нібито на покращення життя звичайних людей, але поки позитивні зміни ми не відчуваємо», – йдеться у зверненні сапогівчан.

Олександр Омельчук попросив реагування відповідних структур, аби не згубити сільську медицину і не позбавити вчасної медичної допомоги жителів села.

Депутати обласної ради підтримали запит укропівця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Трутень Т. Показати IP 28 Вересня 2018 06:19
За таку зарплату нехай туди їдуть працювати фельдшером діти депутатів ВР і КМ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus