USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Злі люди його знищать»: депутат припустив, що розлючені базарники умисне пошкодять кінотеатр на колесах у Луцьку

11 Липня 2020 15:51
На лівій частині Центрального ринку, що на вулиці Глушець у Луцьку, планують облаштувати автопарковку та кінотеатр на колесах. Однак, один із депутатів Луцької міської ради припустив, що розлючені на міську владу базарники можуть знищити дороговартісну техніку та пошкодити авто відвідувачів.

Про це стало відомо під час дистанційного засідання позачергової 86-ї сесії вчора, 10 липня.

Як повідомив депутат Ігор Поліщук, за станом на сьогодні, представники міської влади проводять консультації та ведуть перемовини з людьми, які мають відповідний досвід та обладнання, зокрема з директором івент-агенції «Tikhonov сoncert and event agency» Євгеном Тихоновим, компанією «Медісон» та активом місцевої молоді.

«На наступному тижні ми матимемо фінальну зустріч, під час якої ми визначимо алгоритм цієї роботи, після чого обов’язково повідомимо публічно, як це буде працювати», – зазначив обранець громади.

Утім, депутат Микола Дендіберін припустив, що дороговартісну техніку, яку використовуватимуть для кінопоказів, можуть знищити агресивно налаштовані протестувальники із Центрального ринку, які й досі не покинули територію базару.

«Я хвилююся, що злі люди з ринку знищать той кінотеатр», – зазначив обранець громади.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що кінотеатр на колесах – це польовий варіант кінотеатру, тому «машини роз’їдуться і не буде що знищувати».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що депутат Ігор Поліщук повідомив, що на лівій частині Центрального ринку облаштують автопарковку та кінотеатр на колесах. Однак, він зауважив, що наразі на цій території тривають протести. Присутня велика кількість псевдоактивістів, які можуть умисне пошкодити майно людей, тому, за станом на сьогодні, варто утриматись від паркування автомобілів на цій території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 11 Липня 2020 16:30
от би запросити Пікардійську Терцію, яка саме зараз практикує виступи на таких площадках . Нас би прийшло багато, а далі можна запрошувати улюблені колективи і показувати кіно
127 Показати IP 11 Липня 2020 18:50
відкритий показ фільмів біля траси не найкращий варіант та і гучний звук буде заважати мешканцям
721 до 127 Показати IP 11 Липня 2020 22:07
В таких кінотеатрах звук транслюється по радіохвиль. Так що гучність від нього не проблема
Хамло до 721 Показати IP 12 Липня 2020 10:45
Це що, кожному видають навушники, чи це якісь нові вєянія в фізиці?
Корiнний лучанин Показати IP 11 Липня 2020 19:18
З одноiсторони-" активiсти", а з другоi" псевдоактивiсти" . А Можна не вiшати ярликiв ?
Юрій Показати IP 12 Липня 2020 05:40
Людей позбавили можливість заробляти гроші ,а кіно , ну дивіться будь ласка
Mikola Показати IP 12 Липня 2020 13:45
Бред рябої кобили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus