USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Злякався? Данильчук відмовився дискутувати з Булою в ефірі телешоу

6 Березня 2018 15:46
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук відмовився від участі в передачі «Протилежний погляд LIVE», куди також запросили депутата Сергія Булу. Під час останнього сесійного засідання Данильчук зривав та блокував роботу ради, а також звинуватив депутатів, в тому числі Сергія Булу, у «дерибані» землі. Натомість конструктивно обговорити питання публічно в прямому ефірі з Сергієм Булою він не захотів.

Нагадаємо, під час останньої сесії міської ради голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук разом з соратниками наполягали на тому, аби не розглядати проекти рішень щодо надання ТОВ «ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ» на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку на вулиці Вороніхіна, 37 та на вулиці Рівненській, 119.

Коли ж більшість депутатів їх не підтримала, протестувальники вдалися до відвертих провокацій. Так, вони намагалися заблокувати президію ради, Павло Данильчук приніс у залу засідань динамік, ввімкнувши гучну музику, а згодом агресивно жбурнув текстом регламенту міськради в обличчя секретарю ради Григорію Пустовіту. Коли в блокувальників спробували забрати динамік, аби відновити роботу ради, в залі почалась бійка.

Через наполегливі спроби Павла Данильчука та його «групи підтримки» зірвати сесію вона тривала до пізньої ночі. Витівки Данильчука та його прибічників в сесійному залі використала і російська пропаганда. Зокрема телеканал tvzvezda.ru саркастично зауважив, що бійка в сесійному залі тривала на фоні прапорів України і ЄС.

Як написав у Фейсбуці Сергій Була, він «дізнався, що Павло Данильчук відмовився від участі в передачі Протилежний погляд, шкода, там можна було б подискутувати і показати для чого і для кого зробили шоу з сесії міської ради».

«За свої вчинки треба вміти відповідати! Зрозуміло що легше бити регламентом в обличчя людину, яка в батьки годиться, чим доказувати свою правоту, показуючи документи! Надіюся, що хоча б Моклиця ( Юрій Моклиця – екс-заступник міського голови – ред.), один з чотирьох помічників депутата, які робили цю картинку, як назвав їх шеф – бардак, прийде!!! Люди, робіть висновки!» - йдеться у дописі.
Зауважимо, Павло Данильчук, незважаючи на те, що під час сесії найбільше питань мав саме до Сергія Були, заявив у Фейсбуці, що «проблема не лише в ділянці на Рівненській, а в тому як вже протягом року подібні питання виносяться та голосуються на сесіях міської ради». Мовляв, тому він відмовився публічно дебатувати з Сергієм Булою, якого так активно звинувачував під час сесії в «дерибані» землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Донбасс-1 Показати IP 6 Березня 2018 17:48
Один на один він банальний *цикун!!!
лучанка Показати IP 6 Березня 2018 19:41
Ну , що за цирк ,ну який Данильчук , що годиться в сини Булі ? Що один , що другий це ганьба міста. І як не прикро та певно Була "переплюнув" усіх.
Я Показати IP 6 Березня 2018 19:43
Щоб про щось говорити, то треба щоб в голові це щось було, а це зовсім не сумісно з Данильчуком...
Рома Показати IP 7 Березня 2018 00:01
Була. Що з Егоїстом? Де гроші?
Псевдопатріотам Показати IP 7 Березня 2018 07:15
Ніде не працюючи при 0 доходу квартиру у м. Луцьку данильчук купує ото патріотизм. Як дивно, самі себе обманюємо. Ото часи кругом- брехуни, злодії ,дикарі ,ліниві люди, бандити. Але порядність, че сність, працьовитість - завжди буде в моді і таких людей поважать століттями!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus