USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Знайшли застреленим відомого українського режисера. Оновлено

5 Червня 2018 14:26
На хуторі Обирок Бахмацького району Чернігівської області знайшли мертвим відомого українського режисера.

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Чернігівщини.

"Надвечір 4 червня до поліції надійшло повідомлення, що в домоволодінні одного з сіл Бахмацького району здійснив самогубство 36-річний чоловік", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, на місці події було виявлено труп чоловіка з наскрізним вогнепальним пораненням в щелепу, а поряд із тілом лежала зброя.

Місцеві ЗМІ уточнили, що загиблим чоловіком є відомий режисер, продюсер, мандрівник та письменник Леонід Кантер.

«Поряд з тілом правоохоронці знайшли зброю, якою людина вкоротила собі життя. В подальшому група знайшла також передсмертну записку», — розповів «Детектору медіа» підтвердив речник Головного управління Національної поліці України в Чернігівській області Сергій Бриль.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом самогубства, перевіряються всі обставини події.

У Кантера залишилися дружина і троє маленьких дітей.

Що саме могло стати причиною такого вчинку, наразі невідомо.

Незважаючи на офіційне підтвердження Національною поліцією в Чернігівській області про те що в понеділок, 4 червня, на арт-хуторі Обирок застрелився відомий мандрівник і режисер Леонід Кантер, його найближчі друзі в це не вірять.

На своїй сторінці у Фейсбук ввечері 1 червня Кантер закликАв прийти наступного дня на акцію в підтримку Олега Сенцова.


3 червня ввечері Леонід Кантер оновив фото і профіль своєї сторінки у Фейсбук, зробивши профільним знімком фото з нового проекту «Людина з табуретом», який почав втілювати з командою.


Зазначимо, Леонід Кантер народився в Києві 27 липня 1981 року, 2003 року заснував кіностудію "Лізард філмс", що зняла приблизно 50 коротометражних, кілька повнометражних і документальних стрічок.

Одними з найвідоміших кіноробіт режисера є фільм про кіборгів Донецького аеропорту "Добровольці Божої чоти" та "Міф" про оперного співака Василя Сліпака, який загинув у зоні АТО.

Окрім цього, Кантер організовував фестивалі, мистецькі заходи, творчі школи та народні свята, зокрема, фестиваль "ХЛІБ своїми руками" та перший афроетнічний фестиваль "Мама Африка".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 5 Червня 2018 15:48
певно, не тих захищає наш "геніальний" прокурор разом з сбу
АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Червня 2018 16:04
Слава Герою
Я Показати IP 5 Червня 2018 20:57
Прозрів і ужаснувся??? чи допомогли якісь обурені активісти?? правди мабуть ніколи ніхто не взнає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus